PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
erkunt 3 silindir intercollu nimetler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ersanakyai" data-source="post: 382340" data-attributes="member: 936"><p><strong>Ynt: erkunt 3 silindir intercollu nimetler</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>İnternet sitesindeki liste fiyatlarında böyle bir bilgi yok. Bayinin verdiği fiyatlara bakarak kıyaslama yapmak yanlış olur, aynı indirimler her marka bayisi tarafından yapılabilir.</p><p></p><p></p><p></p><p>Saydığın özelliklerin getireceği fiyat artışı; erkunt ' taki hava kompresörü kadar bir artış ancak sağlar. Bu saydığın özellikler ve daha fazlasını şu an isim yarışması düzenlenen yeni modellerimizde görebilirsiniz.</p><p></p><p>Ben Erkunt ' a ucuz demiyorum, ama fiyatları konusunda şikayet edilmesi gereken asıl marka ve modelleri burada hala savunmaya çalışıyorsunuz ya ben onu anlamıyorum. Şu an Newholland ' ın TD75D serisinin firmaya maliyeti, Erkunt ' un Servet80 ' inin maliyetinden tahminimce en az 15binlira düşüktür, ama Erkunt ile aynı fiyata müşteri bulabiliyor.</p><p></p><p>Fiyatının uygunluğu konusunda sürekli örnek gösterilen Tümosanın 12+12 vitesli modellerinde Erkunt e serilerindeki carraro şanzıman kullanılıyor, dolayısıyla tümosanın bu modellerini erkunt e serisi ile kıyaslarsak, fiyat konusunda asıl avantajlı markanın Erkunt olduğunu açıkça görebilirsiniz. Kaldı ki tümosan kendi motorunu, erkunttaki perkins motorlardan çok daha ucuza üretmekte. Peki tümosanın 12+12 vitesli 75 beygirlik modelinin fiyatı 69100 TL iken, Erkuntun 80e modeli 62900 lira.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ersanakyai, post: 382340, member: 936"] [b]Ynt: erkunt 3 silindir intercollu nimetler[/b] İnternet sitesindeki liste fiyatlarında böyle bir bilgi yok. Bayinin verdiği fiyatlara bakarak kıyaslama yapmak yanlış olur, aynı indirimler her marka bayisi tarafından yapılabilir. Saydığın özelliklerin getireceği fiyat artışı; erkunt ' taki hava kompresörü kadar bir artış ancak sağlar. Bu saydığın özellikler ve daha fazlasını şu an isim yarışması düzenlenen yeni modellerimizde görebilirsiniz. Ben Erkunt ' a ucuz demiyorum, ama fiyatları konusunda şikayet edilmesi gereken asıl marka ve modelleri burada hala savunmaya çalışıyorsunuz ya ben onu anlamıyorum. Şu an Newholland ' ın TD75D serisinin firmaya maliyeti, Erkunt ' un Servet80 ' inin maliyetinden tahminimce en az 15binlira düşüktür, ama Erkunt ile aynı fiyata müşteri bulabiliyor. Fiyatının uygunluğu konusunda sürekli örnek gösterilen Tümosanın 12+12 vitesli modellerinde Erkunt e serilerindeki carraro şanzıman kullanılıyor, dolayısıyla tümosanın bu modellerini erkunt e serisi ile kıyaslarsak, fiyat konusunda asıl avantajlı markanın Erkunt olduğunu açıkça görebilirsiniz. Kaldı ki tümosan kendi motorunu, erkunttaki perkins motorlardan çok daha ucuza üretmekte. Peki tümosanın 12+12 vitesli 75 beygirlik modelinin fiyatı 69100 TL iken, Erkuntun 80e modeli 62900 lira. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
erkunt 3 silindir intercollu nimetler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt