PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
erkunt 3 silindir intercollu nimetler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="honest88" data-source="post: 382514" data-attributes="member: 29635"><p><strong>Ynt: erkunt 3 silindir intercollu nimetler</strong></p><p></p><p>Evet arkadaşlar dediğiniz gibi liste fiyatına göre epey indirim yapıyor bazı tarktör markaları kullanıcı için asıl önemli olanda bence bayiye ödenen paradır fiyat listesindeki rakamlar değildir.Özellikle tümosanın liste fiyatlarına göre epey indirim yaptığına şahit olmuştum bizde bu sene new holland td 80 aldık.fakat almadan önce erkuntlarıda düşündük özellikle servet daha heybetli yapısı perkins motor oluşu çünkü bizde yıllarca perkins motorlu 275 brazilya montajlı massey kullandık ama gördüğüm o ki erkuntlar mekanik olarak iyiydi tabii çoğu detayını kullanan arkadaşlar çok daha iyi bilir ama erkunt bayileri new holland bayileri gibi indirim yapamıyor.şöyle diyebilirler biz fiyatı abartıpda çok indirm yapmıyoruz ama şu var ki diğer firmalardaki motorlarda aynı segmentte yani new holland veya tümosan çok daha ucuz alınabiliyor.traktör tam anlamıyla çok kademeli mekanik bir makine orası tamam ama mesela bir new holland markasının da geçmişi var insanlara verdiği güven var.Ben Erkunt traktörleri beğeniyor ve destekliyorum sonuçta milli traktörümüz %100 yerli sermayeyle kurulmuş paramızında ülkemizde kalmasını isterim fakat erkunt yabancı rakiplerine göre yeni bir firma olmasına rağmen fiyatları diğer markalarda traktörlere göre yüksek kaçıyor bence çünkü insanlar alırken servisini düşünüyor geçmişini düşünüyor mesela massey prestiji var john deere,new holland bu makineler her daim satılır insanlar 50 sene önce bile jd olsun massey olsun fıat olsun ford olsun bu markaları gördüler ama benim demek istediğim şu bence Erkunt bu rakiplerinin önüne geçmek için onlara göre daha ekonomomik fiyat listeleri oluşturmalıdır ki çiftçiler yönelmeli servis ve bayi ağı arttırılmalıdır.Onlara da üretici olarak hak veriyorum vergiler üretim ve işletme maliyetleri çok yüksek fakat böylesine güçlü markaların karşısında tutunmak içinde öncelikli adım bence çiftçilerin kesesine en uygun fiyatlı optimıum şartlarda traktör üretilmesidir ki paramız ülkemizde kalsın milli traktörümüz daha da güçlensin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="honest88, post: 382514, member: 29635"] [b]Ynt: erkunt 3 silindir intercollu nimetler[/b] Evet arkadaşlar dediğiniz gibi liste fiyatına göre epey indirim yapıyor bazı tarktör markaları kullanıcı için asıl önemli olanda bence bayiye ödenen paradır fiyat listesindeki rakamlar değildir.Özellikle tümosanın liste fiyatlarına göre epey indirim yaptığına şahit olmuştum bizde bu sene new holland td 80 aldık.fakat almadan önce erkuntlarıda düşündük özellikle servet daha heybetli yapısı perkins motor oluşu çünkü bizde yıllarca perkins motorlu 275 brazilya montajlı massey kullandık ama gördüğüm o ki erkuntlar mekanik olarak iyiydi tabii çoğu detayını kullanan arkadaşlar çok daha iyi bilir ama erkunt bayileri new holland bayileri gibi indirim yapamıyor.şöyle diyebilirler biz fiyatı abartıpda çok indirm yapmıyoruz ama şu var ki diğer firmalardaki motorlarda aynı segmentte yani new holland veya tümosan çok daha ucuz alınabiliyor.traktör tam anlamıyla çok kademeli mekanik bir makine orası tamam ama mesela bir new holland markasının da geçmişi var insanlara verdiği güven var.Ben Erkunt traktörleri beğeniyor ve destekliyorum sonuçta milli traktörümüz %100 yerli sermayeyle kurulmuş paramızında ülkemizde kalmasını isterim fakat erkunt yabancı rakiplerine göre yeni bir firma olmasına rağmen fiyatları diğer markalarda traktörlere göre yüksek kaçıyor bence çünkü insanlar alırken servisini düşünüyor geçmişini düşünüyor mesela massey prestiji var john deere,new holland bu makineler her daim satılır insanlar 50 sene önce bile jd olsun massey olsun fıat olsun ford olsun bu markaları gördüler ama benim demek istediğim şu bence Erkunt bu rakiplerinin önüne geçmek için onlara göre daha ekonomomik fiyat listeleri oluşturmalıdır ki çiftçiler yönelmeli servis ve bayi ağı arttırılmalıdır.Onlara da üretici olarak hak veriyorum vergiler üretim ve işletme maliyetleri çok yüksek fakat böylesine güçlü markaların karşısında tutunmak içinde öncelikli adım bence çiftçilerin kesesine en uygun fiyatlı optimıum şartlarda traktör üretilmesidir ki paramız ülkemizde kalsın milli traktörümüz daha da güçlensin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
erkunt 3 silindir intercollu nimetler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt