PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
erkunt 70 ile 70 56 nın çekişmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zerenler42" data-source="post: 496654" data-attributes="member: 41896"><p><strong>Ynt: erkunt 70 ile 70 56 nın çekişmesi</strong></p><p></p><p>arkadas demıskı 135 lik beni gecti die.kardeslık kusura bakma sen traktor surmeyi bilmiyon.yada benım traktor farklı.H-4 ile rampada bayılır oanda L-4 taktınmı 2200 devırdeki hızı 33 km.nasıl geccekmıs 35 lik.atma barii.h-4 vitesi duz yolda yakıt sarfıyatı icin yapmıslar.galıba sen baska vite bilmıyosun.sunu unutmayalım traktoru traktor yapan üzerindeki sofordur.buarada JD YEdeyınmeden gecemıcem.erkunttan artıları var guzel traktor ammaaaa türkiye pazarında satılan JD ler hndistan malı..bana getirin hakiki alman jd ozaman saygılar derim..cogu kisi bilirkii bugun hala pekazda olsun piyasada ingiliz ve hindistan malı 444 enter var .eskıden bu enterler satılırken ingiliz enter dedimi hemen satılır .hindistan enter dedimi yarı fiatına hatta cogu kısı almazdı bile.peki bu jd yi ithal eden firma nie alman uretimini getirmiyo..getırsinde herkez bi traktor görsun .aynı model alman malı JD ile hindistan malı JD arasında 20 bin tl fark var inanmayan bayılere gıtsın sorsun..jd guzel traktor ama kımse hindistan malı jd yi ovmesinn.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zerenler42, post: 496654, member: 41896"] [b]Ynt: erkunt 70 ile 70 56 nın çekişmesi[/b] arkadas demıskı 135 lik beni gecti die.kardeslık kusura bakma sen traktor surmeyi bilmiyon.yada benım traktor farklı.H-4 ile rampada bayılır oanda L-4 taktınmı 2200 devırdeki hızı 33 km.nasıl geccekmıs 35 lik.atma barii.h-4 vitesi duz yolda yakıt sarfıyatı icin yapmıslar.galıba sen baska vite bilmıyosun.sunu unutmayalım traktoru traktor yapan üzerindeki sofordur.buarada JD YEdeyınmeden gecemıcem.erkunttan artıları var guzel traktor ammaaaa türkiye pazarında satılan JD ler hndistan malı..bana getirin hakiki alman jd ozaman saygılar derim..cogu kisi bilirkii bugun hala pekazda olsun piyasada ingiliz ve hindistan malı 444 enter var .eskıden bu enterler satılırken ingiliz enter dedimi hemen satılır .hindistan enter dedimi yarı fiatına hatta cogu kısı almazdı bile.peki bu jd yi ithal eden firma nie alman uretimini getirmiyo..getırsinde herkez bi traktor görsun .aynı model alman malı JD ile hindistan malı JD arasında 20 bin tl fark var inanmayan bayılere gıtsın sorsun..jd guzel traktor ama kımse hindistan malı jd yi ovmesinn. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
erkunt 70 ile 70 56 nın çekişmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt