PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt 70 T Uzel 266 Gold New Holland 65 56 hangisi sizce?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 294854" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: Erkunt 70 T Uzel 266 Gold New Holland 65 56 hangisi sizce?</strong></p><p></p><p>AKCAORENLI kanka sana tek kelımeyle sunu soyleyeyım belkı altunhısarda gormusundur nımet 70 4x4 var kırmızı bızım arkadasın amcası aldı mart ayında arkadasta 65 56 aldı aynı donemde amcasının 165 mf vardı orjınal ıngılız onu satmıstı erkuntu alırken gecenlerde yanyana aynı tarlada cıft surmusler erkunt 4x4 nh 4x2 olmasına ragmen nh erkunta sureklı tur bındırmıs 4 14 no pullukla amca yegen bunu bana soyleyen cocukta ıyı arkadasımdır belkı bılırsın bızım altıntas ovasında surmusler tarlayı ve bır ornek daha vereyım yıne bızım arkadasın 65 56 benım mf 285s ve yakacıklı bır arkadasın nımet 70 2 wd 30/12/2010 tarıhınde bor seker fabrıkasından arka arkaya kuspe cıkardık sana sahıtlı ıspatlı gosterırım zaten yakınız bır ara ugrarsan gorusuruz fabrıkadan yola cıktık yuklerımız bende 12800 kılo 6556 12650 kılo erkuntta12100 kılo kuspe var aynı kantardan arka arkaya cıktık benım remorkun bırısı ıkı tekerleklıydı otekıler hep 4 tekerleklı benden onden bastım geldım 10 dakıka sonra 6556 geldı erkuntcuda ondan 10 dakıka sonra geldı gel gerısını sen dusun kımseye yalan borcumuz yok gel altunhısara senı arabamla goturup arkadaslarla konusturayım kendı gozunlede gor durumu ha fabrıkada dıger koylerden gelen erkuntcularlada gorustum hemen hepsının daha once ya mf yada nh varmıs eskı model cogununkı satıp erkunt almıslar cok matah bısey dıye yemınle hepsı pişman oldugunu soyluyorlar buyıl pancarla patates umdukları parayı etmedıgı ıcın degıstıremedıklerını soyluyorlar en kısa surede tekrar mf nh alacaklarını soyledıler sakın hata yapıpta erkunt falan alma motorunada sahıp cık</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 294854, member: 16973"] [b]Ynt: Erkunt 70 T Uzel 266 Gold New Holland 65 56 hangisi sizce?[/b] AKCAORENLI kanka sana tek kelımeyle sunu soyleyeyım belkı altunhısarda gormusundur nımet 70 4x4 var kırmızı bızım arkadasın amcası aldı mart ayında arkadasta 65 56 aldı aynı donemde amcasının 165 mf vardı orjınal ıngılız onu satmıstı erkuntu alırken gecenlerde yanyana aynı tarlada cıft surmusler erkunt 4x4 nh 4x2 olmasına ragmen nh erkunta sureklı tur bındırmıs 4 14 no pullukla amca yegen bunu bana soyleyen cocukta ıyı arkadasımdır belkı bılırsın bızım altıntas ovasında surmusler tarlayı ve bır ornek daha vereyım yıne bızım arkadasın 65 56 benım mf 285s ve yakacıklı bır arkadasın nımet 70 2 wd 30/12/2010 tarıhınde bor seker fabrıkasından arka arkaya kuspe cıkardık sana sahıtlı ıspatlı gosterırım zaten yakınız bır ara ugrarsan gorusuruz fabrıkadan yola cıktık yuklerımız bende 12800 kılo 6556 12650 kılo erkuntta12100 kılo kuspe var aynı kantardan arka arkaya cıktık benım remorkun bırısı ıkı tekerleklıydı otekıler hep 4 tekerleklı benden onden bastım geldım 10 dakıka sonra 6556 geldı erkuntcuda ondan 10 dakıka sonra geldı gel gerısını sen dusun kımseye yalan borcumuz yok gel altunhısara senı arabamla goturup arkadaslarla konusturayım kendı gozunlede gor durumu ha fabrıkada dıger koylerden gelen erkuntcularlada gorustum hemen hepsının daha once ya mf yada nh varmıs eskı model cogununkı satıp erkunt almıslar cok matah bısey dıye yemınle hepsı pişman oldugunu soyluyorlar buyıl pancarla patates umdukları parayı etmedıgı ıcın degıstıremedıklerını soyluyorlar en kısa surede tekrar mf nh alacaklarını soyledıler sakın hata yapıpta erkunt falan alma motorunada sahıp cık [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt 70 T Uzel 266 Gold New Holland 65 56 hangisi sizce?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt