PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt 70t 4*4
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 567002" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: erkunt 70t 4*4</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>şimdi nimete gelince tarla sürümünde sürekli 4*4 te olacak.yükte iken 4*4 te olacak tarlanın durumuna göre sertlik yumuşaklık durumuna göre 1 h yada 1 l ile en ideal sürümü yaparsın yada kaplumbağa 3 l veya 3 h ilede sürüm yapılır.ama en güzeli 1h ile yapılıyor...</p><p></p><p>sarı kırmızı kola gelince sarı kolu yeterli yani senin istediğin derinliğe getirene kadar aşağı indir sonra kırmızı koluda aşağı indir motor en rahat çekime ulaşana kadar kırmızı kolu yukaru kaldır ..</p><p>nadasta tahminim sabah 7 den akşam 8 e kadar 45 ila 50 dekar yer sürersin tarla taşsız ve temizse...</p><p>ben servetle sabah 9:30 dan akşam 18:30 kadar tabi sürdüğüm yer nohut yeriydi derin sürüm yapmadık o yüzden 4 lü yaylı 14 ayarda iken 2 l ile 75 dekar yer sürdüm 70 litrelik depoda köyden tarlaya gelişimde dahil hat başı dediğimiz tarlanıun başlarında çektiğim hatlarda dahil olmak üzere yer sürdüm depoda hala yakıt vardı ..54 c si olan arkadaşta o gün bize nohut ekmeye gelmişti ağzı açık kaldı şöyle bir sürdüğüm yere baktı birde bana koca tarlayı 9 saatte tabi 3 kezde çay molası verdik bitirmiştim. sonra bana dedi bizim motorlarlar saatte 4.5 dekar yer sürüyor dedi bir kaç hat ta kendi traktörüyle sürdü o bir giderken ben iki dönüyordum baktı olacak gibi değil sürmeyi bıraktı....neyse biraz övünme gibi oldu ama bil de kıyaslama yap diye anlattım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 567002, member: 28829"] [b]Ynt: erkunt 70t 4*4[/b] şimdi nimete gelince tarla sürümünde sürekli 4*4 te olacak.yükte iken 4*4 te olacak tarlanın durumuna göre sertlik yumuşaklık durumuna göre 1 h yada 1 l ile en ideal sürümü yaparsın yada kaplumbağa 3 l veya 3 h ilede sürüm yapılır.ama en güzeli 1h ile yapılıyor... sarı kırmızı kola gelince sarı kolu yeterli yani senin istediğin derinliğe getirene kadar aşağı indir sonra kırmızı koluda aşağı indir motor en rahat çekime ulaşana kadar kırmızı kolu yukaru kaldır .. nadasta tahminim sabah 7 den akşam 8 e kadar 45 ila 50 dekar yer sürersin tarla taşsız ve temizse... ben servetle sabah 9:30 dan akşam 18:30 kadar tabi sürdüğüm yer nohut yeriydi derin sürüm yapmadık o yüzden 4 lü yaylı 14 ayarda iken 2 l ile 75 dekar yer sürdüm 70 litrelik depoda köyden tarlaya gelişimde dahil hat başı dediğimiz tarlanıun başlarında çektiğim hatlarda dahil olmak üzere yer sürdüm depoda hala yakıt vardı ..54 c si olan arkadaşta o gün bize nohut ekmeye gelmişti ağzı açık kaldı şöyle bir sürdüğüm yere baktı birde bana koca tarlayı 9 saatte tabi 3 kezde çay molası verdik bitirmiştim. sonra bana dedi bizim motorlarlar saatte 4.5 dekar yer sürüyor dedi bir kaç hat ta kendi traktörüyle sürdü o bir giderken ben iki dönüyordum baktı olacak gibi değil sürmeyi bıraktı....neyse biraz övünme gibi oldu ama bil de kıyaslama yap diye anlattım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt 70t 4*4
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt