PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
erkunt 70t mi valtra 75mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zerenler42" data-source="post: 491371" data-attributes="member: 41896"><p><strong>Ynt: erkunt 70t mi valtra 75mi</strong></p><p></p><p>erkunt sadece yolda hızlı 4 dü bıraz zor yıyıyo.hepsi bu.ama l 4 ile tumus yda td diger traktorleri geciyo.hızlı 4 sadece düz yolda yakıt azlıgı icinmis.simdi erkuntu kotu dienler deotuz gelipte erkunta motor ve sanzıman blokları yaptırıp traktorune takıyosa ben herturlu erkunt derim.inanmayan varsa sorun deotuz bayılerine.yada 2012 model deotuzların bloklarına bakın bakalım.arkadaslar ben traktoru almadan yaklasık 6 ay gibi hemen hemen butun traktorleri inceledim arastırdım.yakıt güç.ikinci eli.yedek parcası.secim sizlerin.sonucta 1 lira bile olsa biz cifciler icin cebimize kar olarak gırmesi menfaatimize degılmı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zerenler42, post: 491371, member: 41896"] [b]Ynt: erkunt 70t mi valtra 75mi[/b] erkunt sadece yolda hızlı 4 dü bıraz zor yıyıyo.hepsi bu.ama l 4 ile tumus yda td diger traktorleri geciyo.hızlı 4 sadece düz yolda yakıt azlıgı icinmis.simdi erkuntu kotu dienler deotuz gelipte erkunta motor ve sanzıman blokları yaptırıp traktorune takıyosa ben herturlu erkunt derim.inanmayan varsa sorun deotuz bayılerine.yada 2012 model deotuzların bloklarına bakın bakalım.arkadaslar ben traktoru almadan yaklasık 6 ay gibi hemen hemen butun traktorleri inceledim arastırdım.yakıt güç.ikinci eli.yedek parcası.secim sizlerin.sonucta 1 lira bile olsa biz cifciler icin cebimize kar olarak gırmesi menfaatimize degılmı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
erkunt 70t mi valtra 75mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt