PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT 80.3 LÜKS MÜ TÜMOSAN 7175 Mİ!!!!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FENOMEN" data-source="post: 701218" data-attributes="member: 16201"><p><strong>Ynt: ERKUNT 80.3 LÜKS MÜ TÜMOSAN 7175 Mİ!!!!!!</strong></p><p></p><p></p><p>buçok nasıl gereksiz oluyo anlamadım 16 ileri ile 12 ileri bir mi hız kademeleri birbirine daha yakın.266 goldda kullandım buçuğu çok çok iyi.misal pullukda yaraylı olduğu tartışılmazda rampada da ii köyde uzun ve virajlı rampa var 3 le baygın gidiyo 640 la sürekli kullanılmıyo 2 ile ağır gidiyo gaza basıyosun buçuk olsa at 2 buçuka gitsin.slajda balyada heryerde yararlı buçuk sana katılmıyorum hele kıymetde hem buçuk hem levye var çok süper noo*-*- hem 2.vitesle sen ne tt de ne 54 le asla çift süremezsin ama tam olarak çift sürcen 30 cm )))</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FENOMEN, post: 701218, member: 16201"] [b]Ynt: ERKUNT 80.3 LÜKS MÜ TÜMOSAN 7175 Mİ!!!!!![/b] buçok nasıl gereksiz oluyo anlamadım 16 ileri ile 12 ileri bir mi hız kademeleri birbirine daha yakın.266 goldda kullandım buçuğu çok çok iyi.misal pullukda yaraylı olduğu tartışılmazda rampada da ii köyde uzun ve virajlı rampa var 3 le baygın gidiyo 640 la sürekli kullanılmıyo 2 ile ağır gidiyo gaza basıyosun buçuk olsa at 2 buçuka gitsin.slajda balyada heryerde yararlı buçuk sana katılmıyorum hele kıymetde hem buçuk hem levye var çok süper noo*-*- hem 2.vitesle sen ne tt de ne 54 le asla çift süremezsin ama tam olarak çift sürcen 30 cm ))) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT 80.3 LÜKS MÜ TÜMOSAN 7175 Mİ!!!!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt