PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Erkunt 80.4 m ile pulluk deneme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aaysberkk" data-source="post: 919751" data-attributes="member: 50862"><p><strong>Ynt: Erkunt 80.4 m ile pulluk deneme</strong></p><p></p><p>arkadaslar servıslere ınanmayın yenı calısan bır motor ıle 500 saat calısmıs motor arasında ıllakı farklılık vardır ama ucuracak kadar olcagını sanmıyorum erkunt 70 luks aldı arkasım ılk baslarda onunda oyle oldu traktor gıtmıyor cekmıyor servıs aynı sozler 500 satten sonra cılacak dedı 500 oldu tık yok yıne aynı motor 800 saat dedıler yıne aynı gaz yemıyor motor cekmıyorr en son pompayı sokturduler lda taktırdılar suan eskıye gore cok ıyı ama sorun pompadaymıs bır yerıı kırılmıstı galıbaa belkıde fabrıka cıkısı hatalıydı sıfır motor ıle 500 saat sonrası ucuracak kadar bır deısıklık olcagını sanmıyorum fabrıkasyon hatalar olabılıyorr</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aaysberkk, post: 919751, member: 50862"] [b]Ynt: Erkunt 80.4 m ile pulluk deneme[/b] arkadaslar servıslere ınanmayın yenı calısan bır motor ıle 500 saat calısmıs motor arasında ıllakı farklılık vardır ama ucuracak kadar olcagını sanmıyorum erkunt 70 luks aldı arkasım ılk baslarda onunda oyle oldu traktor gıtmıyor cekmıyor servıs aynı sozler 500 satten sonra cılacak dedı 500 oldu tık yok yıne aynı motor 800 saat dedıler yıne aynı gaz yemıyor motor cekmıyorr en son pompayı sokturduler lda taktırdılar suan eskıye gore cok ıyı ama sorun pompadaymıs bır yerıı kırılmıstı galıbaa belkıde fabrıka cıkısı hatalıydı sıfır motor ıle 500 saat sonrası ucuracak kadar bır deısıklık olcagını sanmıyorum fabrıkasyon hatalar olabılıyorr [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Erkunt 80.4 m ile pulluk deneme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt