PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Erkunt 80.4 m ile pulluk deneme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zehriduman" data-source="post: 920219" data-attributes="member: 38632"><p><strong>Ynt: Erkunt 80.4 m ile pulluk deneme</strong></p><p></p><p>bizim köyde meyve bahcesinde kullanmak için aldılar 80 m 4 dü bunun çektiği pulluğu td65b mf 3060 ve yeni f serisi artı same 70 lik çalışmalarını ben kendim gördüm bunlar erkuntda göre 3 piston olmasına rağmen erkuntdan daha seri ve daha hızlı erkuntun bu serisi yakıt düşmanı bunu tek çekere atsan çekmez yerinde kalır bunu denedik 255 ep ye takılı olan malatyada demir iş firmasının 9 lu yaylı kültüvatörünü erkunta taktık öyle bir permormans bekliyoruzki bunun ikitanesini alır rahat götürürü dedik ama boş tek çekerde zorlanarak çekdi artı ağaç altlarına tam giremiyor dingil genişliği çok açık artı mehilli yerlerde direksiyonu tam çevirdinmi kaportaya sürtüyor ve ilk başta kullanımda oks si hemen bozuluyor yani buna 4 piston lu traktör aldım denmez ama nakliyede biraz gücü hissediyorsunuz ama 4 pistonluya göre bir permormans deyil erkunt alacağınıza keşke bir nh yada mf 3060 alsaydınız ben şahsen bahce işleriyle uğraşanlar için tavisiye edeceğim modeller mf 260 gold 3060 3070 nh de td65 2007 ve 2008 modelleridir bunalr tam bir bahce canavarı bunların yaptığı işler ve çıakrdığı işler hiç bir bahce serisi traktör çıkarmıyor ve yapamıyor hele td65b deki konfor ve rahat sürüm kaportanın ön tekerden uzak olması ağaca sıfır yanaşma imkanı veriyor 3060 şın o atom karınca gibi bahce dolaşması iş bitirmesi anlatılmaz bahce serisi alacaklara tavsiyem yeni model tercih etmesinler o kadar erken bozuluyorki adamın canını sıkıyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zehriduman, post: 920219, member: 38632"] [b]Ynt: Erkunt 80.4 m ile pulluk deneme[/b] bizim köyde meyve bahcesinde kullanmak için aldılar 80 m 4 dü bunun çektiği pulluğu td65b mf 3060 ve yeni f serisi artı same 70 lik çalışmalarını ben kendim gördüm bunlar erkuntda göre 3 piston olmasına rağmen erkuntdan daha seri ve daha hızlı erkuntun bu serisi yakıt düşmanı bunu tek çekere atsan çekmez yerinde kalır bunu denedik 255 ep ye takılı olan malatyada demir iş firmasının 9 lu yaylı kültüvatörünü erkunta taktık öyle bir permormans bekliyoruzki bunun ikitanesini alır rahat götürürü dedik ama boş tek çekerde zorlanarak çekdi artı ağaç altlarına tam giremiyor dingil genişliği çok açık artı mehilli yerlerde direksiyonu tam çevirdinmi kaportaya sürtüyor ve ilk başta kullanımda oks si hemen bozuluyor yani buna 4 piston lu traktör aldım denmez ama nakliyede biraz gücü hissediyorsunuz ama 4 pistonluya göre bir permormans deyil erkunt alacağınıza keşke bir nh yada mf 3060 alsaydınız ben şahsen bahce işleriyle uğraşanlar için tavisiye edeceğim modeller mf 260 gold 3060 3070 nh de td65 2007 ve 2008 modelleridir bunalr tam bir bahce canavarı bunların yaptığı işler ve çıakrdığı işler hiç bir bahce serisi traktör çıkarmıyor ve yapamıyor hele td65b deki konfor ve rahat sürüm kaportanın ön tekerden uzak olması ağaca sıfır yanaşma imkanı veriyor 3060 şın o atom karınca gibi bahce dolaşması iş bitirmesi anlatılmaz bahce serisi alacaklara tavsiyem yeni model tercih etmesinler o kadar erken bozuluyorki adamın canını sıkıyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Erkunt 80.4 m ile pulluk deneme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt