PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt 80.4 mü valtra 75 mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 401922" data-attributes="member: 25349"><p><strong>Ynt: erkunt 80.4 mü valtra 75 mi</strong></p><p></p><p>Yaaa. Hemşerim işte böyle..Dikkatli yazmalı..))Çorlu ' da zaten ne güzel farları var diye içimden geçirmiştim.Meğer Erkunt dünyanın en iyi farlarından birini kullanıyormuş.</p><p>Daha önce yazmıştım.İyi traktör yapmak için far üretmek, farın ampulünü üretmek gerekmez. Ekleyim: vites topuzu üretmek, boğaz köprüsü ve helikopter yapmakta gerekmez.İhtiyacın olan malı en iyi üretenden alırsın. Olur biter ,sen de işine odaklanırsın.</p><p>Zamanında Shi Bauro (yanlış yazabilirim) isimli traktör Burdur ' da üretildi.İş bora deniliyordu. Şimdi neredeler?</p><p>Bizim Leyland 270, 34 yaşında.Hala canavar gibi. Bu da safkan ingiliz..</p><p>Boeing firması 20.000 civarında firmadan mal tedarik etmektedir. Sonucu görüyorsunuz.</p><p>Çorlu fuarındaki Tümosanların ön akslarında Hema yazıyordu.Yardımlaşmalarından dolayı sorumluyu kutladım.</p><p>Babamın kartalının motor blokunda Erkunt döküm yazıyor.17 yaşında ve oda canavar.</p><p>Önemli olan bence ŞU: Bir döküm firmasının dünyanın en önemli firmalarına (deutz gibi) temel parçaları üretiyorum.Neden traktör üretmeyeyim demesindeki AZİM,İNANÇ,KARARLILIK.Bu ülkede yaşayan herkesin bundan çıkaracakları dersler var.</p><p>Yoksa bir japon firması iyi bir traktör yapmışta Türkiye ' de satıyormuş.Olabilir. John Deere ' de pulluk üreticisi bir ustaydı.</p><p>Koş Erkunt.Sen pulluk üreticisi bir ustanın çok ilerisinden yola başladın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 401922, member: 25349"] [b]Ynt: erkunt 80.4 mü valtra 75 mi[/b] Yaaa. Hemşerim işte böyle..Dikkatli yazmalı..))Çorlu ' da zaten ne güzel farları var diye içimden geçirmiştim.Meğer Erkunt dünyanın en iyi farlarından birini kullanıyormuş. Daha önce yazmıştım.İyi traktör yapmak için far üretmek, farın ampulünü üretmek gerekmez. Ekleyim: vites topuzu üretmek, boğaz köprüsü ve helikopter yapmakta gerekmez.İhtiyacın olan malı en iyi üretenden alırsın. Olur biter ,sen de işine odaklanırsın. Zamanında Shi Bauro (yanlış yazabilirim) isimli traktör Burdur ' da üretildi.İş bora deniliyordu. Şimdi neredeler? Bizim Leyland 270, 34 yaşında.Hala canavar gibi. Bu da safkan ingiliz.. Boeing firması 20.000 civarında firmadan mal tedarik etmektedir. Sonucu görüyorsunuz. Çorlu fuarındaki Tümosanların ön akslarında Hema yazıyordu.Yardımlaşmalarından dolayı sorumluyu kutladım. Babamın kartalının motor blokunda Erkunt döküm yazıyor.17 yaşında ve oda canavar. Önemli olan bence ŞU: Bir döküm firmasının dünyanın en önemli firmalarına (deutz gibi) temel parçaları üretiyorum.Neden traktör üretmeyeyim demesindeki AZİM,İNANÇ,KARARLILIK.Bu ülkede yaşayan herkesin bundan çıkaracakları dersler var. Yoksa bir japon firması iyi bir traktör yapmışta Türkiye ' de satıyormuş.Olabilir. John Deere ' de pulluk üreticisi bir ustaydı. Koş Erkunt.Sen pulluk üreticisi bir ustanın çok ilerisinden yola başladın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt 80.4 mü valtra 75 mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt