PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
erkunt 80 - 7 li çizel
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="senol_84" data-source="post: 1048531" data-attributes="member: 35"><p>erkuntun performansını bizde beğendik ismail fazlasıyla yeterli çok şükür. sağolasın inşallah işimizi görür bu da .</p><p></p><p>sağolasın ercan. arka jantları galerideyken orjinali genişti 18,4-15/30 du. biz dar olursa alırız dedik bunları taktılar. ölçüleri orjinal katolog ölçüsü. önler 12,4-11/24 arkalar 13,6-12/36 oldu. </p><p></p><p>sağolasın eyvallah</p><p></p><p>ewet ismail gayet rahat gidiyor 1500 devirde. video da ki vitesi takviye 3 . bi sonra ki tarlada seri 1 ile denedim yine gidiyor. bu erkunt 16 ileri 8 geri olanından. erkunt güzel . daha yenisini bulursanız daha iyi olur ama tümosanlardaki gibi ön tekerleklerde kilitleme yok sanırım. patinaj yaparken önlerayırıyor gibi geldi tem deneyemedim.</p><p> sağol nail abi. yaparsın tabi abi ama tam düzgün kaynatması mesele. şase biraz açık kalırsa bacaklar biraz açık olursa traktörü çok tutar hiç uygun olmaz. </p><p></p><p></p><p>sağol ufuk abi. hem yerlere çizel çekilmemişti hem de traktörü denedik iyi oldu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="senol_84, post: 1048531, member: 35"] erkuntun performansını bizde beğendik ismail fazlasıyla yeterli çok şükür. sağolasın inşallah işimizi görür bu da . sağolasın ercan. arka jantları galerideyken orjinali genişti 18,4-15/30 du. biz dar olursa alırız dedik bunları taktılar. ölçüleri orjinal katolog ölçüsü. önler 12,4-11/24 arkalar 13,6-12/36 oldu. sağolasın eyvallah ewet ismail gayet rahat gidiyor 1500 devirde. video da ki vitesi takviye 3 . bi sonra ki tarlada seri 1 ile denedim yine gidiyor. bu erkunt 16 ileri 8 geri olanından. erkunt güzel . daha yenisini bulursanız daha iyi olur ama tümosanlardaki gibi ön tekerleklerde kilitleme yok sanırım. patinaj yaparken önlerayırıyor gibi geldi tem deneyemedim. sağol nail abi. yaparsın tabi abi ama tam düzgün kaynatması mesele. şase biraz açık kalırsa bacaklar biraz açık olursa traktörü çok tutar hiç uygun olmaz. sağol ufuk abi. hem yerlere çizel çekilmemişti hem de traktörü denedik iyi oldu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
erkunt 80 - 7 li çizel
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt