PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
erkunt 80 ve 70 66 işte krall
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatih381985" data-source="post: 414514" data-attributes="member: 17964"><p><strong>Ynt: erkunt 80 ve 70 66 işte krall</strong></p><p></p><p> yav aksoy abi ne kadar fanatiksin yav arkadaş iyiki bir erkunt aldın öve öve bitiremiyon 73 bine aldında ne oldu şimdi satsan kaça satacaksın ben 27 bin tl ye 70 66 s aldım şimdi 35 bin veriyorlar vermiyom sen sata bilirmisin 80 bine birde benim motor 13 yaşında seninki 1 aylıkmış bırak 80 bini 70 satta görelim </p><p> güçç*-* güçç*-* güçç*-* *098*- *098*- *098*- </p><p>bana şöyle iyi böyle iyi şu özellik bu özellik var deme varsa var benim 70 66 tıda hiç özellik yok ama bir yıldada 3 kerede şanzuman kitlemedi bizim burda 70 liği var adamın traktör 3 kere şanzuman kitledi nasıl zf yse benim şeytan kulağına kurşun hiç öyle arızam olmadı</p><p>istediği kadar çeksin erkunt 70 66 nın değerimi düştü erkuntun değerimi arttı yok bunlar boş iş (ayrıca 42 yaşında bir insan olduğunuzda şüpeliyim hiç o yaşta bir insan gibi yorum yapmıyorsun 15 yaşında çocuk gibi)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatih381985, post: 414514, member: 17964"] [b]Ynt: erkunt 80 ve 70 66 işte krall[/b] yav aksoy abi ne kadar fanatiksin yav arkadaş iyiki bir erkunt aldın öve öve bitiremiyon 73 bine aldında ne oldu şimdi satsan kaça satacaksın ben 27 bin tl ye 70 66 s aldım şimdi 35 bin veriyorlar vermiyom sen sata bilirmisin 80 bine birde benim motor 13 yaşında seninki 1 aylıkmış bırak 80 bini 70 satta görelim güçç*-* güçç*-* güçç*-* *098*- *098*- *098*- bana şöyle iyi böyle iyi şu özellik bu özellik var deme varsa var benim 70 66 tıda hiç özellik yok ama bir yıldada 3 kerede şanzuman kitlemedi bizim burda 70 liği var adamın traktör 3 kere şanzuman kitledi nasıl zf yse benim şeytan kulağına kurşun hiç öyle arızam olmadı istediği kadar çeksin erkunt 70 66 nın değerimi düştü erkuntun değerimi arttı yok bunlar boş iş (ayrıca 42 yaşında bir insan olduğunuzda şüpeliyim hiç o yaşta bir insan gibi yorum yapmıyorsun 15 yaşında çocuk gibi) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
erkunt 80 ve 70 66 işte krall
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt