PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
erkunt 80t 4wd-same exp.2wd sürümde 24/4/2010
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 248911" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: erkunt 80t 4wd-same exp.2wd sürümde 24/4/2010</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Acıkcası önceki traktörümüz tek çekeriydi 2006 model di o zorlanıyordu.. fakat bu hiç dinlemiyor .. bu pulluk ayardan düşmüş bi pulluk ayrıca belli olmuyor videoda ama öle.. yeni pulluk gelicek ozaman görün bide.. normalde same harika çekiyor fakat erkunt un önunde gitmiyordu.. bu soın gönderdigim videodaki tarla 50dekar yarısını yan yarısını dik sürüyoruz.. dik sürdügümüz kısımları görecektin ben bile bu performansı beklemiyordum.. yani 75bg bi traktör den beklenenin çok üstünü veriyor gönül rahatlıgıyla herkese tavsiye ederim.. normalde erkunt bogulur diyorlar ya 3silindirli diye bu bidefa yalan same 4silindirli 83bg güçünde same boguluyordu erkunt bogulmuyordu.. yeterki erkuntu kullanmasını bil.. bende kursu bizat erkuntun ünlü kaptanından husey soyguder ' den aldım. dedigi gibi yaptım ayarları o ara telefonla konsuyordum çekemedim demek amaçlı neredeyse tum viteslerde erkunt bu pullugu çekti.. sonra sonuna kadar saldım pulluugu abartmıyorum üst şasisi pullugun yere degecek şekilde saldım pulluugu yani ben kıpırtadacagına inanmıyordum bana rölantide ayagını cek dedi debriajdan cektim hareket etti traktör.. 1.viteste hemde.. normalde daha derin sürümde yapabilirdim fakat tarla bozulmasın diye sameyle yaklaşık aynı derinlikte sürüm yaptık yoksa dalgalı oluyor tarla.. same yide çifçeker yapmayı düşünüyoruz ilerde..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 248911, member: 2401"] [b]Ynt: erkunt 80t 4wd-same exp.2wd sürümde 24/4/2010[/b] Acıkcası önceki traktörümüz tek çekeriydi 2006 model di o zorlanıyordu.. fakat bu hiç dinlemiyor .. bu pulluk ayardan düşmüş bi pulluk ayrıca belli olmuyor videoda ama öle.. yeni pulluk gelicek ozaman görün bide.. normalde same harika çekiyor fakat erkunt un önunde gitmiyordu.. bu soın gönderdigim videodaki tarla 50dekar yarısını yan yarısını dik sürüyoruz.. dik sürdügümüz kısımları görecektin ben bile bu performansı beklemiyordum.. yani 75bg bi traktör den beklenenin çok üstünü veriyor gönül rahatlıgıyla herkese tavsiye ederim.. normalde erkunt bogulur diyorlar ya 3silindirli diye bu bidefa yalan same 4silindirli 83bg güçünde same boguluyordu erkunt bogulmuyordu.. yeterki erkuntu kullanmasını bil.. bende kursu bizat erkuntun ünlü kaptanından husey soyguder ' den aldım. dedigi gibi yaptım ayarları o ara telefonla konsuyordum çekemedim demek amaçlı neredeyse tum viteslerde erkunt bu pullugu çekti.. sonra sonuna kadar saldım pulluugu abartmıyorum üst şasisi pullugun yere degecek şekilde saldım pulluugu yani ben kıpırtadacagına inanmıyordum bana rölantide ayagını cek dedi debriajdan cektim hareket etti traktör.. 1.viteste hemde.. normalde daha derin sürümde yapabilirdim fakat tarla bozulmasın diye sameyle yaklaşık aynı derinlikte sürüm yaptık yoksa dalgalı oluyor tarla.. same yide çifçeker yapmayı düşünüyoruz ilerde.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
erkunt 80t 4wd-same exp.2wd sürümde 24/4/2010
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt