PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
erkunt 80t 4wd-same exp.2wd sürümde 24/4/2010
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 249115" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: erkunt 80t 4wd-same exp.2wd sürümde 24/4/2010</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>murat pullugu diktigimiz falan yok iki kolda eşit pulluga ayar vermesişnide iyi biliriz.. pullugun gövdesi tarlaya paralel normalde ama sen videonun sonunda yan göruyosun dimi.. onun nedeni trakttör çizi bittigi için çiziden sol tekerlek çıkınca pulluk dik görünüyor.. yoksa pullugu dikip sürmeyiz biz.. bu pullugu istedigin derinlikte çekebiliyor ben denedim.. üst şasi yere degene kadar indirdim yine çekti.. bide pullugu dedigin gibi dik etsek sol kolyere degmez çogu zaman sol kol yere degiyordu.. gercekten çekişinin bu kadar iyi olabilecegini tahmin etmiyordum bende..</p><p></p><p>murat pullugun ayarınıda ben verdim iki kolda eşit yan kollar.. ve ilk videoda pulluugun dikmi paralel mi oldugunu görürüsün pulluklar tamamen yere paralel.. dikkatli izlersen görebilirsin bunu.. ve bu son videodaki toprak çok zor işlenen bi toprak bi hafta daha süremessek taş gibi oluyor.. ve kapışkan toprak ke4ske pullugu kaldırdıgında ceksekdim ozaman görürüdünüz pulşluga yapışıyor kurekle temizliyoruz iki üç hatta bir kanatlarını.. sen murat bi erkuntun kullan ondan sonra çekişini anlıcaksın 4x4 lerini özellikle...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 249115, member: 2401"] [b]Ynt: erkunt 80t 4wd-same exp.2wd sürümde 24/4/2010[/b] murat pullugu diktigimiz falan yok iki kolda eşit pulluga ayar vermesişnide iyi biliriz.. pullugun gövdesi tarlaya paralel normalde ama sen videonun sonunda yan göruyosun dimi.. onun nedeni trakttör çizi bittigi için çiziden sol tekerlek çıkınca pulluk dik görünüyor.. yoksa pullugu dikip sürmeyiz biz.. bu pullugu istedigin derinlikte çekebiliyor ben denedim.. üst şasi yere degene kadar indirdim yine çekti.. bide pullugu dedigin gibi dik etsek sol kolyere degmez çogu zaman sol kol yere degiyordu.. gercekten çekişinin bu kadar iyi olabilecegini tahmin etmiyordum bende.. murat pullugun ayarınıda ben verdim iki kolda eşit yan kollar.. ve ilk videoda pulluugun dikmi paralel mi oldugunu görürüsün pulluklar tamamen yere paralel.. dikkatli izlersen görebilirsin bunu.. ve bu son videodaki toprak çok zor işlenen bi toprak bi hafta daha süremessek taş gibi oluyor.. ve kapışkan toprak ke4ske pullugu kaldırdıgında ceksekdim ozaman görürüdünüz pulşluga yapışıyor kurekle temizliyoruz iki üç hatta bir kanatlarını.. sen murat bi erkuntun kullan ondan sonra çekişini anlıcaksın 4x4 lerini özellikle... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
erkunt 80t 4wd-same exp.2wd sürümde 24/4/2010
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt