PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
erkunt 80t 4wd-same exp.2wd sürümde 24/4/2010
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tura30" data-source="post: 268638" data-attributes="member: 14208"><p><strong>Ynt: erkunt 80t 4wd-same exp.2wd sürümde 24/4/2010</strong></p><p></p><p>Arkadaşlarda bende 1 ay önce servet 80 aldım fakat başıma gelmedik kalmadı traktr konusunda bir sorunum yok fakat bayi ve servis hakkında çok şikayetciyim.bu şekilde oldunu bilseydim almazdım.</p><p> Anlatıyım traktörü kayseriden aldım.bayiden servet 80 lüks tipini 70bine anlaşmıştık banka kredili işlemleri yaptırdım bayiye verdim fakat 15 gün oldu tık yok bir gün bankadan tl geldi e kefilin biri ihdiyarmış olmazmış bende sinirlendim bankadan belgemi aldım ilçeye geldim tmosan 85 80 60bine pazarlık yaptık ve aldık.bunu duyan erkunt bayi geldi yalvardı yakardı tmosanı geri verdik vermezdimde fitese geçmede sorun yaşadım sorunca yeni dediler neyse.erkuntu gece getirdiler fakatbizde bak arkadaş biz onu 60 anlaştık sende ikram edecan dedik 65 tekrar anlaştık akşam dikkatlice inlemedim evdede deildim işim vardı arazideydim sabah kalktımki benim anlaştım traktr deil servetin lüks tipi deil klima yok.idirollukta piston yok.komprosör sisdemi yok. sinirlendim aradım gelin götürün moturunuzu dedim araya adam düşürdüler kıramadık fakar idirollik pistonun sözünü aldık daha gelecek.</p><p> konuşmada servis gelecek pullu takacık bize gösderecekti sözde nerde motur çalışmadı arıyom bayiyi servise telf açıyor servis işim var gelemem ordan şunu şunu yapın diyor neyse kendim tamir etmek zorunda kaldım bu benim mi işim servisinmi.servise gittim motorla diyorki beni aradılarda işim var dedim.erkuntun müdürü aradı onada işim var gidemem dedim demekki balık baştan kokar.erkuntun müdürü servise söz geçiremiyorsa ben ne diyim.</p><p> ARKADAŞLAR benim düşdüm hataya düşmemek için aldınız traktre pazarlık olu olmaz alın götürün alamadıysanız kabudu açın şase numarasını yazın üzerinize alın.</p><p> KAYSERİ BAYİSİNE İNANMAYIN ANLATTIKLARINA</p><p> BURDAN ERKUNTUN BAŞINDAKİ MÜDÜRLER BURDAN BİZİM BU YAZILARIMIZI OKUYORSANIZ KİME BAYİLİK VERDİNİZİ İYİ DÜŞÜNÜN YOKSA BURDA BENİM GİBİ ERKUNT KULLANANANLARIN YAZISINI GÖRECEKSİNİZ.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tura30, post: 268638, member: 14208"] [b]Ynt: erkunt 80t 4wd-same exp.2wd sürümde 24/4/2010[/b] Arkadaşlarda bende 1 ay önce servet 80 aldım fakat başıma gelmedik kalmadı traktr konusunda bir sorunum yok fakat bayi ve servis hakkında çok şikayetciyim.bu şekilde oldunu bilseydim almazdım. Anlatıyım traktörü kayseriden aldım.bayiden servet 80 lüks tipini 70bine anlaşmıştık banka kredili işlemleri yaptırdım bayiye verdim fakat 15 gün oldu tık yok bir gün bankadan tl geldi e kefilin biri ihdiyarmış olmazmış bende sinirlendim bankadan belgemi aldım ilçeye geldim tmosan 85 80 60bine pazarlık yaptık ve aldık.bunu duyan erkunt bayi geldi yalvardı yakardı tmosanı geri verdik vermezdimde fitese geçmede sorun yaşadım sorunca yeni dediler neyse.erkuntu gece getirdiler fakatbizde bak arkadaş biz onu 60 anlaştık sende ikram edecan dedik 65 tekrar anlaştık akşam dikkatlice inlemedim evdede deildim işim vardı arazideydim sabah kalktımki benim anlaştım traktr deil servetin lüks tipi deil klima yok.idirollukta piston yok.komprosör sisdemi yok. sinirlendim aradım gelin götürün moturunuzu dedim araya adam düşürdüler kıramadık fakar idirollik pistonun sözünü aldık daha gelecek. konuşmada servis gelecek pullu takacık bize gösderecekti sözde nerde motur çalışmadı arıyom bayiyi servise telf açıyor servis işim var gelemem ordan şunu şunu yapın diyor neyse kendim tamir etmek zorunda kaldım bu benim mi işim servisinmi.servise gittim motorla diyorki beni aradılarda işim var dedim.erkuntun müdürü aradı onada işim var gidemem dedim demekki balık baştan kokar.erkuntun müdürü servise söz geçiremiyorsa ben ne diyim. ARKADAŞLAR benim düşdüm hataya düşmemek için aldınız traktre pazarlık olu olmaz alın götürün alamadıysanız kabudu açın şase numarasını yazın üzerinize alın. KAYSERİ BAYİSİNE İNANMAYIN ANLATTIKLARINA BURDAN ERKUNTUN BAŞINDAKİ MÜDÜRLER BURDAN BİZİM BU YAZILARIMIZI OKUYORSANIZ KİME BAYİLİK VERDİNİZİ İYİ DÜŞÜNÜN YOKSA BURDA BENİM GİBİ ERKUNT KULLANANANLARIN YAZISINI GÖRECEKSİNİZ. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
erkunt 80t 4wd-same exp.2wd sürümde 24/4/2010
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt