PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT 80T mi?-SAMEEXPLORER 85Tmi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="adanalı_01" data-source="post: 139365" data-attributes="member: 4826"><p><strong>Ynt: ERKUNT 80T mi?-SAMEEXPLORER 85Tmi?</strong></p><p></p><p>....... saygı deger arkadaşım bırak milletin dedigini sen saglamlık istiyorsan sana tek bir sey söyleecegim ben adanada cifcilik yapıyorum bizim buraların topragı agır 80 lik makina 3 lü 14 numara pulluk ceker 100 hp lik traktör ise 4 lü 14 lü pulluk ceker... ben 800 dönüm yer işliyom arkadaş sulu olrak ben de bir cok traktör var benden sana dost tavsiyesi saglam bir traktör istiyorsan brak onun bunun dedigini... ben marka tutumuyorum... cunku bende her marka traktör var saglam bir traktör alacaksan arıza kolay lolay vermeyecek traktör john deere all derim ben bak yanlış anlama benden alman önemli degill ama ben gecen sene johndeere aldım 85 hplik biraz kücük geldi işimi görmüyor satıp 120 hplik makina alacam alırsan kabinli klmali 85hp levleli gercek bir amerikan bir traktör satayım sana ararsan görüşürüz 2008 model 1 yıl garentisi devam ediyor...sıfırırı 64 milyar ben 50 ye verecem alırsan görüselim 85 hplik bir traktör işini görürse...0505 725 14 71...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="adanalı_01, post: 139365, member: 4826"] [b]Ynt: ERKUNT 80T mi?-SAMEEXPLORER 85Tmi?[/b] ....... saygı deger arkadaşım bırak milletin dedigini sen saglamlık istiyorsan sana tek bir sey söyleecegim ben adanada cifcilik yapıyorum bizim buraların topragı agır 80 lik makina 3 lü 14 numara pulluk ceker 100 hp lik traktör ise 4 lü 14 lü pulluk ceker... ben 800 dönüm yer işliyom arkadaş sulu olrak ben de bir cok traktör var benden sana dost tavsiyesi saglam bir traktör istiyorsan brak onun bunun dedigini... ben marka tutumuyorum... cunku bende her marka traktör var saglam bir traktör alacaksan arıza kolay lolay vermeyecek traktör john deere all derim ben bak yanlış anlama benden alman önemli degill ama ben gecen sene johndeere aldım 85 hplik biraz kücük geldi işimi görmüyor satıp 120 hplik makina alacam alırsan kabinli klmali 85hp levleli gercek bir amerikan bir traktör satayım sana ararsan görüşürüz 2008 model 1 yıl garentisi devam ediyor...sıfırırı 64 milyar ben 50 ye verecem alırsan görüselim 85 hplik bir traktör işini görürse...0505 725 14 71... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT 80T mi?-SAMEEXPLORER 85Tmi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt