PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT 80T mi?-SAMEEXPLORER 85Tmi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="enter" data-source="post: 147818" data-attributes="member: 3588"><p><strong>Ynt: ERKUNT 80T mi?-SAMEEXPLORER 85Tmi?</strong></p><p></p><p></p><p>bak arkadaşım benim kutu şöyle patladı :</p><p></p><p>ben az kaldırım o köküne kadar kalkar ve inmez böyle böyle derken bi günü birine pulluk almaya gittim neyse pullukları taktım bir yeri az bi uymadı azcık kaldirim dedim köküne kadar kalkmazmı ve kontrol kollarının ikisinide aşağı indirdim ama ne fayda kollar hala kalkıyo ve tam sonuna dayandığında karpuz yarılır gibi bi ses geldi ve arkamı döndüğümde yarılmış ve yağlar akıyordu traktör ikiye ayrıldı sanıp çok korktum ama kutu patlamış ve sebebi ise usta(daha ustadan geleli 1-2 hafta olmuştu) onun pistonunun bi yerini salık bırakmış(onların içinde ucu koç kofası gibi bi piston var yarılınca gördüm) ve oda dısarı vurmuş anlıycan bide babam içirdeki pistonu tutan şeyin kırılmış olabileceğini söyledi ama yaptırmadık ve hurdadan 100 ytl ye eskisi havlu önünde yatıyo patlak vaziyette he bide babam onu 4-5 sene öncede patlatmış hemde çok kötü usta zor toplamış</p><p></p><p>durum bu arkadaş baktırsan ii olur by</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="enter, post: 147818, member: 3588"] [b]Ynt: ERKUNT 80T mi?-SAMEEXPLORER 85Tmi?[/b] bak arkadaşım benim kutu şöyle patladı : ben az kaldırım o köküne kadar kalkar ve inmez böyle böyle derken bi günü birine pulluk almaya gittim neyse pullukları taktım bir yeri az bi uymadı azcık kaldirim dedim köküne kadar kalkmazmı ve kontrol kollarının ikisinide aşağı indirdim ama ne fayda kollar hala kalkıyo ve tam sonuna dayandığında karpuz yarılır gibi bi ses geldi ve arkamı döndüğümde yarılmış ve yağlar akıyordu traktör ikiye ayrıldı sanıp çok korktum ama kutu patlamış ve sebebi ise usta(daha ustadan geleli 1-2 hafta olmuştu) onun pistonunun bi yerini salık bırakmış(onların içinde ucu koç kofası gibi bi piston var yarılınca gördüm) ve oda dısarı vurmuş anlıycan bide babam içirdeki pistonu tutan şeyin kırılmış olabileceğini söyledi ama yaptırmadık ve hurdadan 100 ytl ye eskisi havlu önünde yatıyo patlak vaziyette he bide babam onu 4-5 sene öncede patlatmış hemde çok kötü usta zor toplamış durum bu arkadaş baktırsan ii olur by [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT 80T mi?-SAMEEXPLORER 85Tmi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt