PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt 85 E+
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sarikentliyiz" data-source="post: 1222962" data-attributes="member: 22934"><p>Sen fabrikayi ara kardes durumunu anlat.Bende yaptirdim pompayi enjektorle birlikte sokup yaptirdim.sade pompa olmaz yapsan bile duzensiz olacagi dusuncesindeyim ikisinin uyumlu olmasi lazim.Cok yakmasinin sebebi ise bayilmasin diye yuksek devirde kullanmandan 15 16 gazi gecme pompayi yaptirinca birde hassasiyeti tam ortaya al oyle dene cunku toprak yapisina gore degisir.ben 2013 90 lüks kullaniyorum.benim traktordeki elektronik dugmeyle ayarlaniyor kitapcikta en ortada kullanildiginda en az yakiti yakacagi yaziyor.ben surekli ortada kullaniyorum ve traktor cok rahat gidiyor.birde ortada dene.bende mf den erkunta gectim.ilk baslarda motor kalkiyor gec devir aliyordu garipsedim.megerki euro 3 olan motorlarda oyleymis.eski mf gibi olsun dersen eksantrik milini degistir garantisi bitince sonra o eksantrige gore pompa enjektor yaptir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sarikentliyiz, post: 1222962, member: 22934"] Sen fabrikayi ara kardes durumunu anlat.Bende yaptirdim pompayi enjektorle birlikte sokup yaptirdim.sade pompa olmaz yapsan bile duzensiz olacagi dusuncesindeyim ikisinin uyumlu olmasi lazim.Cok yakmasinin sebebi ise bayilmasin diye yuksek devirde kullanmandan 15 16 gazi gecme pompayi yaptirinca birde hassasiyeti tam ortaya al oyle dene cunku toprak yapisina gore degisir.ben 2013 90 lüks kullaniyorum.benim traktordeki elektronik dugmeyle ayarlaniyor kitapcikta en ortada kullanildiginda en az yakiti yakacagi yaziyor.ben surekli ortada kullaniyorum ve traktor cok rahat gidiyor.birde ortada dene.bende mf den erkunta gectim.ilk baslarda motor kalkiyor gec devir aliyordu garipsedim.megerki euro 3 olan motorlarda oyleymis.eski mf gibi olsun dersen eksantrik milini degistir garantisi bitince sonra o eksantrige gore pompa enjektor yaptir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt 85 E+
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt