PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt 90 Lüks Alpler 9 Lu Çizelle Anız Bozma 2019
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sarikentliyiz" data-source="post: 1305101" data-attributes="member: 22934"><p>Merhabalar.Yeni Almiş Olduğumuz Alpler 9 Lu Çizelimizle Anizlari Tamamen Patlatip Insallah Ilk Bahardada Yine Çizel Yada Kültivatorle Islem Yapip Bu Sene Pulluk Kullanmadan Buğday Yerlerini Hazirlamayi Dusunuyorum.Malum Kuraklik Sebebiyle Bölgemiz Yağışı Geç Aldi ve Ancak Bu Zamanda Tarla İşlenebilir Hale Geldi. Bende Firsat Bu Firsat Deyip Anizlari Çizelle Bozdum ve Gayet Güzel Oldu. Pullukla Yaktigim Yakittan Daha Az Bir Yakitla Tarlalarimi İşlemis Oldum ve Tarlalarimiz İlk Kez Çizelle İşlendi.Pulluk Tabanini Kirmiş Oldum ve Topragin Daha Fazla Su Depolamasini Sağlicam Insallah.Pullugu Artik 2 3 Yilda Bir Kullanmayi Düşünuyorum.Çizeli Alirken Çiğ Toprak Kalmasin Diye Özellikle Fabrikasyon Yapim Kırlangic Ayaklariyla Birlikte Aldim. Alpler Almamin Sebebi Cizelin Ayak Yapisindan Kaynakli. Alpler Çizel Traktoru Yormuyor Daha Seri Gidiyor Traktör. Bunu Gecen Yıl Denemesini Yapip Öyle Karar Verdim ve de Cok Memnun Kaldim. Çizel Almak Isteyenlere Alpleri Kesinlikle Tavsiye Ederim. Buğday Yerleri İçin Sizlerin Farklı Bir Uygulamasi Varmi. Veya Benim Yaptigim Gibi Yapipta Pulluga Göre Daha Iyi Sonuclar Alan Varmi. Bu Konuda Tecrubelerinizi Paylasirsaniz Sevinirim. Sizler İçinde Resim ve Videolar Çektim.Herkese Iyi Gunler. </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>[MEDIA=youtube]DVF2G5EjsJE[/MEDIA]</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>[ATTACH=full]43109[/ATTACH][ATTACH=full]43110[/ATTACH][ATTACH=full]43111[/ATTACH][ATTACH=full]43112[/ATTACH][ATTACH=full]43113[/ATTACH][ATTACH=full]43114[/ATTACH][ATTACH=full]43115[/ATTACH][ATTACH=full]43116[/ATTACH][ATTACH=full]43117[/ATTACH][ATTACH=full]43118[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sarikentliyiz, post: 1305101, member: 22934"] Merhabalar.Yeni Almiş Olduğumuz Alpler 9 Lu Çizelimizle Anizlari Tamamen Patlatip Insallah Ilk Bahardada Yine Çizel Yada Kültivatorle Islem Yapip Bu Sene Pulluk Kullanmadan Buğday Yerlerini Hazirlamayi Dusunuyorum.Malum Kuraklik Sebebiyle Bölgemiz Yağışı Geç Aldi ve Ancak Bu Zamanda Tarla İşlenebilir Hale Geldi. Bende Firsat Bu Firsat Deyip Anizlari Çizelle Bozdum ve Gayet Güzel Oldu. Pullukla Yaktigim Yakittan Daha Az Bir Yakitla Tarlalarimi İşlemis Oldum ve Tarlalarimiz İlk Kez Çizelle İşlendi.Pulluk Tabanini Kirmiş Oldum ve Topragin Daha Fazla Su Depolamasini Sağlicam Insallah.Pullugu Artik 2 3 Yilda Bir Kullanmayi Düşünuyorum.Çizeli Alirken Çiğ Toprak Kalmasin Diye Özellikle Fabrikasyon Yapim Kırlangic Ayaklariyla Birlikte Aldim. Alpler Almamin Sebebi Cizelin Ayak Yapisindan Kaynakli. Alpler Çizel Traktoru Yormuyor Daha Seri Gidiyor Traktör. Bunu Gecen Yıl Denemesini Yapip Öyle Karar Verdim ve de Cok Memnun Kaldim. Çizel Almak Isteyenlere Alpleri Kesinlikle Tavsiye Ederim. Buğday Yerleri İçin Sizlerin Farklı Bir Uygulamasi Varmi. Veya Benim Yaptigim Gibi Yapipta Pulluga Göre Daha Iyi Sonuclar Alan Varmi. Bu Konuda Tecrubelerinizi Paylasirsaniz Sevinirim. Sizler İçinde Resim ve Videolar Çektim.Herkese Iyi Gunler. [MEDIA=youtube]DVF2G5EjsJE[/MEDIA] [ATTACH=full]43109[/ATTACH][ATTACH=full]43110[/ATTACH][ATTACH=full]43111[/ATTACH][ATTACH=full]43112[/ATTACH][ATTACH=full]43113[/ATTACH][ATTACH=full]43114[/ATTACH][ATTACH=full]43115[/ATTACH][ATTACH=full]43116[/ATTACH][ATTACH=full]43117[/ATTACH][ATTACH=full]43118[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt 90 Lüks Alpler 9 Lu Çizelle Anız Bozma 2019
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt