PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt 90 Lüks Alpler 9 Lu Çizelle Anız Bozma 2019
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hacı Mehmet COŞKUN" data-source="post: 1305206" data-attributes="member: 35264"><p>Kolay gelsin sarıkentli hemşehrim. Keşke cizeli 3 sıralı alsaydın.</p><p>Yakın sayılırız sadinliyim bende. Ben özdökenin 3 sıra 11 li olanını kullanıyorum .</p><p>Sana tavsiyem cizeli asla ağır tavda kullanma ağır tavda pulluk taban taşı kırılmaz tecrübeyle sabittir az kurak olcak cizel cektin tarlaki hem alt kısmı hemde yüzey kısmı patladıp gitsin ,uygun olan tarlalarını bahara tersten sür yani dogu batı sürdünse bahara güney kuzey yönde sür.</p><p>Pullaktan iyi verim almak istiyorsanda bu sürdüğün harici iki kere daha cizelle sür ,sonrası kazayağı cek duruma göre bakıp. Kesinlikle bu cektin yertlere ızgara ,kompli bicimi ekipmanlar sokma.</p><p>Ben 8 senedir bu bicimde uygula yapıyorum tabi her iki nadas sezon sonuda cizelle son güzde işlem yapıp bahar ikilemeyi pullukla yapıyorum.</p><p>Bahara ikinci uygulamada zaten ne oldu belli olur tarla komşunla senin işlem yaptın yerdeki toprak biciminden.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacı Mehmet COŞKUN, post: 1305206, member: 35264"] Kolay gelsin sarıkentli hemşehrim. Keşke cizeli 3 sıralı alsaydın. Yakın sayılırız sadinliyim bende. Ben özdökenin 3 sıra 11 li olanını kullanıyorum . Sana tavsiyem cizeli asla ağır tavda kullanma ağır tavda pulluk taban taşı kırılmaz tecrübeyle sabittir az kurak olcak cizel cektin tarlaki hem alt kısmı hemde yüzey kısmı patladıp gitsin ,uygun olan tarlalarını bahara tersten sür yani dogu batı sürdünse bahara güney kuzey yönde sür. Pullaktan iyi verim almak istiyorsanda bu sürdüğün harici iki kere daha cizelle sür ,sonrası kazayağı cek duruma göre bakıp. Kesinlikle bu cektin yertlere ızgara ,kompli bicimi ekipmanlar sokma. Ben 8 senedir bu bicimde uygula yapıyorum tabi her iki nadas sezon sonuda cizelle son güzde işlem yapıp bahar ikilemeyi pullukla yapıyorum. Bahara ikinci uygulamada zaten ne oldu belli olur tarla komşunla senin işlem yaptın yerdeki toprak biciminden. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt 90 Lüks Alpler 9 Lu Çizelle Anız Bozma 2019
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt