PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt 90 lüks dönümde kaç litre yakıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tahir" data-source="post: 750973" data-attributes="member: 7561"><p><strong>Ynt: Erkunt 90 lüks dönümde kaç litre yakıyor</strong></p><p></p><p>bizdede kudret100 var suan yakıtını tam ölcemedik ama 22li goble ile 0.830 litre yaktı dönüme bu gayet normal bizim icin.cekis dersen gercekten cok iyi performansi 11.500 ton yük ile dik rampada 4tawsandan 4e düsüyor ben cok begendim ve memnunum erkunt tan.geçen hafta pulluk ile tarlanın toprak yapısı gercekten cok agırdı bazı yerde pulluk batmyordu bildigin beton olmuş 2yıldır ekmyoruz tarlayı ama bu sartlarda bile 5/12 inç ünlü pulluk ile 1tawşan ile cok rahat cekti witesi tarla 4 e aldım hem daha seri cekti pulluğu biz cok memnunuz kudret den gecenlerde 11bacak çizer cektim düz 2ile banamısın demiyor.wites olarak sunuda söyleyim volkanın dediği gibi tarla4 düz1tawsandan seri.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tahir, post: 750973, member: 7561"] [b]Ynt: Erkunt 90 lüks dönümde kaç litre yakıyor[/b] bizdede kudret100 var suan yakıtını tam ölcemedik ama 22li goble ile 0.830 litre yaktı dönüme bu gayet normal bizim icin.cekis dersen gercekten cok iyi performansi 11.500 ton yük ile dik rampada 4tawsandan 4e düsüyor ben cok begendim ve memnunum erkunt tan.geçen hafta pulluk ile tarlanın toprak yapısı gercekten cok agırdı bazı yerde pulluk batmyordu bildigin beton olmuş 2yıldır ekmyoruz tarlayı ama bu sartlarda bile 5/12 inç ünlü pulluk ile 1tawşan ile cok rahat cekti witesi tarla 4 e aldım hem daha seri cekti pulluğu biz cok memnunuz kudret den gecenlerde 11bacak çizer cektim düz 2ile banamısın demiyor.wites olarak sunuda söyleyim volkanın dediği gibi tarla4 düz1tawsandan seri. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt 90 lüks dönümde kaç litre yakıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt