PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt a laf söyleyenlere
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tura30" data-source="post: 402946" data-attributes="member: 14208"><p><strong>Ynt: erkunt a laf söyleyenlere</strong></p><p></p><p>bende erkunt kullanıcısıym satış sonrası servis sıfır karanti sisdemi sıfır.bunu faprikaya iletdim sonuç alamadaım ve faprikaya bizim trakkulp sitesinde sizi karalama yapoacam dedim yaptımda erkunt alacaklara tafsiye başlık altında yaptım telim 506 203 08 71 erkunt faprikasından bir yetkili avukat varsa buyursun bana tazminat davası açsın hodiri meydan..ismim turan köksal oskay nevşehir kozaklılıyım azı olan konuşuytor arkadaşlar ben bir erkun kullanıcısı olarak nevhollant servisini asla tutmaz...</p><p> traktrün 400 saatde devirdayım kayişi koptu ne bilek karantili dedik sevisi aradık servis ne desin aal buraya getir yada araba tut ben geliyim yapıyım yol üçreti tamir size ait faprikaya şikat etdim burda yazdım bana bir hafda sonra faprikadan aradılar sizin devir dayım kayişini karanti kapsamına aldık servise gidin diyor..</p><p> bizim burda new hollantın müzük sisdeminde aporle patlamıış 100 kmö gelip üçretsiz deiştiler benimki hiç çalışmıyor servis diyorki teyipciye gösder...</p><p> buyurun hodiri meydan şikayet edin tazminat davası açın erkunt faprikası olarak malınız bu satış sonrası işleviniz bu bana burda akgam ukgam okumayın insanlarıda yalan yanlış kandırmayın alacak arkadaşlara asla tavsiye etmem alacaklar varsa karanti kapsamına ne giriyor detaylı örenin birde new hollat bayine vaarın örenin..</p><p>bir etek para veriyoruz bizimde insan gibi deyer görmemiz gerekmezmi bunları erkuntda göremezsiniz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tura30, post: 402946, member: 14208"] [b]Ynt: erkunt a laf söyleyenlere[/b] bende erkunt kullanıcısıym satış sonrası servis sıfır karanti sisdemi sıfır.bunu faprikaya iletdim sonuç alamadaım ve faprikaya bizim trakkulp sitesinde sizi karalama yapoacam dedim yaptımda erkunt alacaklara tafsiye başlık altında yaptım telim 506 203 08 71 erkunt faprikasından bir yetkili avukat varsa buyursun bana tazminat davası açsın hodiri meydan..ismim turan köksal oskay nevşehir kozaklılıyım azı olan konuşuytor arkadaşlar ben bir erkun kullanıcısı olarak nevhollant servisini asla tutmaz... traktrün 400 saatde devirdayım kayişi koptu ne bilek karantili dedik sevisi aradık servis ne desin aal buraya getir yada araba tut ben geliyim yapıyım yol üçreti tamir size ait faprikaya şikat etdim burda yazdım bana bir hafda sonra faprikadan aradılar sizin devir dayım kayişini karanti kapsamına aldık servise gidin diyor.. bizim burda new hollantın müzük sisdeminde aporle patlamıış 100 kmö gelip üçretsiz deiştiler benimki hiç çalışmıyor servis diyorki teyipciye gösder... buyurun hodiri meydan şikayet edin tazminat davası açın erkunt faprikası olarak malınız bu satış sonrası işleviniz bu bana burda akgam ukgam okumayın insanlarıda yalan yanlış kandırmayın alacak arkadaşlara asla tavsiye etmem alacaklar varsa karanti kapsamına ne giriyor detaylı örenin birde new hollat bayine vaarın örenin.. bir etek para veriyoruz bizimde insan gibi deyer görmemiz gerekmezmi bunları erkuntda göremezsiniz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt a laf söyleyenlere
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt