PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT ALACAKLARA TAVSİYELER
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="6455" data-source="post: 371389" data-attributes="member: 1679"><p><strong>Ynt: ERKUNT ALACAKLARA TAVSİYELER</strong></p><p></p><p>arkadaşım kusura bakma ama bence sen erkunt kullanıcısı falan değilsin benim anladığım kadarı ile newholland seven erkuntun başarısından rahatsızlık duyan birisin gibi geliyo bana yanılıyosam tekrar özür diliyorum ben 35 yaşındayım sitedeki arkadaşların çoğunun yaşları çok genç delikanlılar olduğu için muhabbetlere karişmadan dışarıdan sürekli takib eden bir üyeyim traktör konusunda bayağıda tecrübe sahibi olmuş birisiyim trakyalı olarak yöremizde her marka ve güçten traktörler mevcut hepsi hakkında objektif açıdan fikir sahibi olduğumu söyleyebilirim burada hiçbir markayı kötülememde çoğu kendince iyi makinalardır ve genelde fiyatına oranla kalitelidir gelelim konumuza senin yukarıda bahsettiğin konular benim bulunduğum yerde tam tersi durum söz konusu yakın köyümüzde newholland sahibi adam 6 aylık traktörünün debriyajı garantiye almadılar diye nerdeyse erkunt 4 silindirle değiştiriyo idi sırf firmaya öfkesinden belkide değiştirmiştir 20 gün önceki olay sebebi erkuntun debriyajının bile garantiye girmesi, sana newhollandın debriyaj garantisi olduğunu kim söylemiş ise ona evreşede 2011 model td 85 niye garanti dışı diye soruver isterse adamın telefonunuda bulabiliriz arayıp sorsun ben geçmişte köyümüze gelen erkunt 70 4*4 deneme traktörünü bizzat kendimin olan mf 6455 ile pullukta deneyip 100 lüğün arkasından ayrılmadığını kendi gözümle görmemize rağmen traktörün sibop kontrollerini yapmamıza rağmen yinede karalama kampanyamızla olayı ört bas edip kendimiz<i kandırmışız şu an o günleri hatırladıkça kendimden haya ediyorum ne kadar cahilmişim diye gün gelecek bütün erkunt tümosan hattat düşmanları yerli sermayemizin kendi mühendislerimizin ürününe düşmanlık edmenin vatana ihanet etmeyle eşdeğer olduğunu kavrayabildikleri gün aynı pişmanlığı yaşayacakları gün gibi aşikar ama o gün inşallah bazı şeyler için geç kalınmış olmaz. benim son sözüm uyanın türk gençliği etrafımıza bi bakın, dün ırak, afganistan bugün libya yarın suriye, iran ve son hedef ve asıl hedef türkiye. bende dahil hepimizde buna yardım etmedikmi 6455 e 100000 tl ödedik bu para ile conilerin silahına kaç kurşun koyduk yarın vatanımıza namusumuza anamıza bacımıza göz göre göre namahrem eli değince biz newholland massey landini vs. marka traktörümüze binip gavat gibi tarlanın yolunu tutup sağlammı sağlaam güçlümü güçlü konforlumu konforlu traktörümüz ile gavat gavat tarla süreriz buna değer nasıl olsa marka sevdasına</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="6455, post: 371389, member: 1679"] [b]Ynt: ERKUNT ALACAKLARA TAVSİYELER[/b] arkadaşım kusura bakma ama bence sen erkunt kullanıcısı falan değilsin benim anladığım kadarı ile newholland seven erkuntun başarısından rahatsızlık duyan birisin gibi geliyo bana yanılıyosam tekrar özür diliyorum ben 35 yaşındayım sitedeki arkadaşların çoğunun yaşları çok genç delikanlılar olduğu için muhabbetlere karişmadan dışarıdan sürekli takib eden bir üyeyim traktör konusunda bayağıda tecrübe sahibi olmuş birisiyim trakyalı olarak yöremizde her marka ve güçten traktörler mevcut hepsi hakkında objektif açıdan fikir sahibi olduğumu söyleyebilirim burada hiçbir markayı kötülememde çoğu kendince iyi makinalardır ve genelde fiyatına oranla kalitelidir gelelim konumuza senin yukarıda bahsettiğin konular benim bulunduğum yerde tam tersi durum söz konusu yakın köyümüzde newholland sahibi adam 6 aylık traktörünün debriyajı garantiye almadılar diye nerdeyse erkunt 4 silindirle değiştiriyo idi sırf firmaya öfkesinden belkide değiştirmiştir 20 gün önceki olay sebebi erkuntun debriyajının bile garantiye girmesi, sana newhollandın debriyaj garantisi olduğunu kim söylemiş ise ona evreşede 2011 model td 85 niye garanti dışı diye soruver isterse adamın telefonunuda bulabiliriz arayıp sorsun ben geçmişte köyümüze gelen erkunt 70 4*4 deneme traktörünü bizzat kendimin olan mf 6455 ile pullukta deneyip 100 lüğün arkasından ayrılmadığını kendi gözümle görmemize rağmen traktörün sibop kontrollerini yapmamıza rağmen yinede karalama kampanyamızla olayı ört bas edip kendimiz<i kandırmışız şu an o günleri hatırladıkça kendimden haya ediyorum ne kadar cahilmişim diye gün gelecek bütün erkunt tümosan hattat düşmanları yerli sermayemizin kendi mühendislerimizin ürününe düşmanlık edmenin vatana ihanet etmeyle eşdeğer olduğunu kavrayabildikleri gün aynı pişmanlığı yaşayacakları gün gibi aşikar ama o gün inşallah bazı şeyler için geç kalınmış olmaz. benim son sözüm uyanın türk gençliği etrafımıza bi bakın, dün ırak, afganistan bugün libya yarın suriye, iran ve son hedef ve asıl hedef türkiye. bende dahil hepimizde buna yardım etmedikmi 6455 e 100000 tl ödedik bu para ile conilerin silahına kaç kurşun koyduk yarın vatanımıza namusumuza anamıza bacımıza göz göre göre namahrem eli değince biz newholland massey landini vs. marka traktörümüze binip gavat gibi tarlanın yolunu tutup sağlammı sağlaam güçlümü güçlü konforlumu konforlu traktörümüz ile gavat gavat tarla süreriz buna değer nasıl olsa marka sevdasına [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT ALACAKLARA TAVSİYELER
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt