PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT ALACAKLARA TAVSİYELER
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tura30" data-source="post: 371814" data-attributes="member: 14208"><p><strong>Ynt: ERKUNT ALACAKLARA TAVSİYELER</strong></p><p></p><p> </p><p></p><p></p><p></p><p> arkadaşlar ben burda hiçbir firmayı kötüleme niyetim yok başıma gelenleri yazdım..</p><p> ben burda satış sonrası karantiye girmiyor düşüncesi ile servisin benden para isdemesi bunu faprikaya iletdimde bunu onaylamısı idii..</p><p> bende yalan yok arnım açık nevhollant kullanıcısıda deilimerkun servet 80n aldık giden sene banka kıreedisiyle 65 bin peşin bankayla aldım25 bin de faiz veriyorum yaklaşık 48 bin bankadan çektim senelik 14bin para ödemekteyim..</p><p> bu hesapları yapınca nekadar para verecemi hesaplayım benim meselem benim gibi başına gelenlerin bazıların hatırdan servise ayıp olur diye düşünüp söyleyemeyenlerin derdine ortak olmak.. burdan bir yetkili duyarda satış sonrası satdı maldan karanti süresince para almamalerıdır.</p><p> yalan konusuna gelince..</p><p> şase numarasını özelden göndermeme gerek yokaçık gönderiyim.</p><p></p><p> son hanesini yazıyım ilerde bir sorun olmasın diye R01116 son numaralarını yazdım..</p><p> adresimde kanlıca kasabası kozaklı nevşehir</p><p> halil oskay adına kayıtlı..</p><p> buyurun verdim numarayı arayın ayazdıklarımı detaylı bir şekilde nort alın ve sorun ordaki yetkiliye + o insanla tartışıp tartışmadımı + internetde başıma gelenleri yayınlayacamı söyledimi deyip demedimi konturol edin </p><p> bana yalancı diyenler fanatiklik yapanlara arnım açık..</p><p> 1_devir dayım kayisi kopmuş servis gitmemiş gidersede para isdemiş.</p><p> 2_deprej balatası fren balatası belli bir saati geçince 300 400 gibi karanti kapsamına giirmedini.</p><p> 3_hortum rekor patlaması delinmesi v.s karanti kapsamına girmedini..</p><p> 4_ elektrik aksamında karanti süresi içinde bir sorun oldunda karanti kapsamına girmedini..</p><p> v.s deyip demediklerini buyurun sorun telimide bırakıyım 0 506 203 08 71</p><p> umarım fanatiklik yapmazsınız gerçekleri duydunuzda burda benim gibi dile getirirsiniz...</p><p> yaşım 35 verdim paranın karşılında hizmet beklemek benimde hakkım..</p><p> bazı servisler gitmiş yapmış ozaman onların kıymetini bilin..ben bizim servisi şikayet etdim daha önceki konuşmada ben gitmem diyor faprika yetkilisi de aradı başka traktr için işim var dedim gitmedim.</p><p> özalın bir sözü var memurum işini bilir..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tura30, post: 371814, member: 14208"] [b]Ynt: ERKUNT ALACAKLARA TAVSİYELER[/b] arkadaşlar ben burda hiçbir firmayı kötüleme niyetim yok başıma gelenleri yazdım.. ben burda satış sonrası karantiye girmiyor düşüncesi ile servisin benden para isdemesi bunu faprikaya iletdimde bunu onaylamısı idii.. bende yalan yok arnım açık nevhollant kullanıcısıda deilimerkun servet 80n aldık giden sene banka kıreedisiyle 65 bin peşin bankayla aldım25 bin de faiz veriyorum yaklaşık 48 bin bankadan çektim senelik 14bin para ödemekteyim.. bu hesapları yapınca nekadar para verecemi hesaplayım benim meselem benim gibi başına gelenlerin bazıların hatırdan servise ayıp olur diye düşünüp söyleyemeyenlerin derdine ortak olmak.. burdan bir yetkili duyarda satış sonrası satdı maldan karanti süresince para almamalerıdır. yalan konusuna gelince.. şase numarasını özelden göndermeme gerek yokaçık gönderiyim. son hanesini yazıyım ilerde bir sorun olmasın diye R01116 son numaralarını yazdım.. adresimde kanlıca kasabası kozaklı nevşehir halil oskay adına kayıtlı.. buyurun verdim numarayı arayın ayazdıklarımı detaylı bir şekilde nort alın ve sorun ordaki yetkiliye + o insanla tartışıp tartışmadımı + internetde başıma gelenleri yayınlayacamı söyledimi deyip demedimi konturol edin bana yalancı diyenler fanatiklik yapanlara arnım açık.. 1_devir dayım kayisi kopmuş servis gitmemiş gidersede para isdemiş. 2_deprej balatası fren balatası belli bir saati geçince 300 400 gibi karanti kapsamına giirmedini. 3_hortum rekor patlaması delinmesi v.s karanti kapsamına girmedini.. 4_ elektrik aksamında karanti süresi içinde bir sorun oldunda karanti kapsamına girmedini.. v.s deyip demediklerini buyurun sorun telimide bırakıyım 0 506 203 08 71 umarım fanatiklik yapmazsınız gerçekleri duydunuzda burda benim gibi dile getirirsiniz... yaşım 35 verdim paranın karşılında hizmet beklemek benimde hakkım.. bazı servisler gitmiş yapmış ozaman onların kıymetini bilin..ben bizim servisi şikayet etdim daha önceki konuşmada ben gitmem diyor faprika yetkilisi de aradı başka traktr için işim var dedim gitmedim. özalın bir sözü var memurum işini bilir.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT ALACAKLARA TAVSİYELER
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt