PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT ALACAKLARA TAVSİYELER
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tura30" data-source="post: 371820" data-attributes="member: 14208"><p><strong>Ynt: ERKUNT ALACAKLARA TAVSİYELER</strong></p><p></p><p></p><p></p><p> arkadaş senin dediklerine katılmamak elde deil evet sonuna kadar haklısın bende senin gibi düşündüm için erkunt aldım o olmasaydı hatdat alacaktım..</p><p> senin anlatdın madalyonun diyer bir yüzü benim anlatdım madolyonun diyer yüzü ben verdim paranın karşılını almak isdiyorum...</p><p> tel açtımda servisin yanımda olmasını bende hiç birşey talep etmeden arızayı gidermesini isdiyorum..</p><p> atalar ne der sinek pis deil mide bulandırır..</p><p> siz yemenize sinek düşdünde kaşıkla sine alıp yemeye devamı ediyorsunuz yoksa yeme çöpe bocamı ediyorsunuz bir düşünün..benim yaptımda bu..</p><p> büyüklerimiz avrupaya gidenlerin bir çoğu orda kalanlar türküyeye gelince adalet sisdemini överler bunu sizlerde bilirsiniz evet içinde ayrımcılık yok deil var ama adaletiye ön planda dürüslükleriye hizmetleriyle ön planda..</p><p> bende tüketici toplum olmayı asla isdemem şuan insanlarımız toplumumuz üretici deil avrupanın ikididarın sayesine üretici toplumdan çıkıp tüketici topluma doru gitmeklte bunlara bir çok örnek verebiliriz senin yazılarına sonuna kadar katılıyorum fakat benim yazdıklarım derdim başka..</p><p> ben isderdim ki burda bu yazımın sonunda faprikayla balantıya geçilip diyer firmaların yararlandı özelliklerden biz erkunt kullanıcıları olarakta yararlanmak karanti kapsamında traktörde çıkacak sorunları bir kuruş ödemeden yapılması..</p><p> ordaki yetkiliyede dedim burdada tekrarlıyorum benim traktrle bir sorunum yok salamlına salam güzelline güzel fakat satış sonrası hizmet sıfır..</p><p> umarım anlatabilmişimdir..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tura30, post: 371820, member: 14208"] [b]Ynt: ERKUNT ALACAKLARA TAVSİYELER[/b] arkadaş senin dediklerine katılmamak elde deil evet sonuna kadar haklısın bende senin gibi düşündüm için erkunt aldım o olmasaydı hatdat alacaktım.. senin anlatdın madalyonun diyer bir yüzü benim anlatdım madolyonun diyer yüzü ben verdim paranın karşılını almak isdiyorum... tel açtımda servisin yanımda olmasını bende hiç birşey talep etmeden arızayı gidermesini isdiyorum.. atalar ne der sinek pis deil mide bulandırır.. siz yemenize sinek düşdünde kaşıkla sine alıp yemeye devamı ediyorsunuz yoksa yeme çöpe bocamı ediyorsunuz bir düşünün..benim yaptımda bu.. büyüklerimiz avrupaya gidenlerin bir çoğu orda kalanlar türküyeye gelince adalet sisdemini överler bunu sizlerde bilirsiniz evet içinde ayrımcılık yok deil var ama adaletiye ön planda dürüslükleriye hizmetleriyle ön planda.. bende tüketici toplum olmayı asla isdemem şuan insanlarımız toplumumuz üretici deil avrupanın ikididarın sayesine üretici toplumdan çıkıp tüketici topluma doru gitmeklte bunlara bir çok örnek verebiliriz senin yazılarına sonuna kadar katılıyorum fakat benim yazdıklarım derdim başka.. ben isderdim ki burda bu yazımın sonunda faprikayla balantıya geçilip diyer firmaların yararlandı özelliklerden biz erkunt kullanıcıları olarakta yararlanmak karanti kapsamında traktörde çıkacak sorunları bir kuruş ödemeden yapılması.. ordaki yetkiliyede dedim burdada tekrarlıyorum benim traktrle bir sorunum yok salamlına salam güzelline güzel fakat satış sonrası hizmet sıfır.. umarım anlatabilmişimdir.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT ALACAKLARA TAVSİYELER
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt