PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT ALACAKLARA TAVSİYELER
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 371839" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: ERKUNT ALACAKLARA TAVSİYELER</strong></p><p></p><p>burada sıfır erkunt alan yok.tümosan ve new hollanlar var sıfır.</p><p></p><p>tümosan 65-70 var 2008 model.pompa elemanı ve enjktörler değişti 2000 tl yi müşteri ödedi.(mazottan dediler.hepimiz aynı yerden alıyoruz mazotu)ve 6 ayda bir vites pim kesiyor.sırf bu arıza için bir hafta yatıyor serviste.sahibi bundan şikayetçi.kabin arka camı 2 ayda geldi.(hatta tümo ' nun sahibi kahvede deutzlardan laf çıkmıştı; konyadan 2 ayda gelen parça Almanyadan bir yılda gelir dedimişti.gülüşmeler olmuştu.)</p><p></p><p>benimle tt55 alan arkadaş var köyde.çeki demirine zincirle söğüt bağlamış.koları birleştiren ara demiri takıp zincirin altına salmış.traktör .çayda batınca hidroliği kaldırması ile birlikte çeki demiri (70 cm lik kurt ağzı denen) kırılmış.servisi aradı.aslında tamamen kullanıcı hatası.80 tl lik çeki demiriminin yenisi geldi.arabamla ben getirdim.az buçuk şeyleri idare ediyolar. </p><p></p><p>traktörün akü ve lastik gibi şeylerinin kendi garantisi var. garanti denince aklımıza üretim hataları gelmeli.kullanıcı hatalarını tabiki kabul etmez.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 371839, member: 7396"] [b]Ynt: ERKUNT ALACAKLARA TAVSİYELER[/b] burada sıfır erkunt alan yok.tümosan ve new hollanlar var sıfır. tümosan 65-70 var 2008 model.pompa elemanı ve enjktörler değişti 2000 tl yi müşteri ödedi.(mazottan dediler.hepimiz aynı yerden alıyoruz mazotu)ve 6 ayda bir vites pim kesiyor.sırf bu arıza için bir hafta yatıyor serviste.sahibi bundan şikayetçi.kabin arka camı 2 ayda geldi.(hatta tümo ' nun sahibi kahvede deutzlardan laf çıkmıştı; konyadan 2 ayda gelen parça Almanyadan bir yılda gelir dedimişti.gülüşmeler olmuştu.) benimle tt55 alan arkadaş var köyde.çeki demirine zincirle söğüt bağlamış.koları birleştiren ara demiri takıp zincirin altına salmış.traktör .çayda batınca hidroliği kaldırması ile birlikte çeki demiri (70 cm lik kurt ağzı denen) kırılmış.servisi aradı.aslında tamamen kullanıcı hatası.80 tl lik çeki demiriminin yenisi geldi.arabamla ben getirdim.az buçuk şeyleri idare ediyolar. traktörün akü ve lastik gibi şeylerinin kendi garantisi var. garanti denince aklımıza üretim hataları gelmeli.kullanıcı hatalarını tabiki kabul etmez. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT ALACAKLARA TAVSİYELER
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt