PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt almam için bana bir neden söyleyin dostlar (tam 5430 alıyorken)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="omeryucel" data-source="post: 796554" data-attributes="member: 28969"><p><strong>Ynt: Erkunt almam için bana bir neden söyleyin dostlar (tam 5430 alıyorken)</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>300 dönüm yıllık artı olarak 200 dönümde benden 500. dönüm derken 1000 metrekare den düşünüyorum ( aslında dönüm 2500 metrekare ama dekarla dönüm karıştırılıyor genelde)</p><p></p><p>Piyasaya çalışma olmadığından kendi işinizin bir gün önce veya bir gün sonra bitmesinde pek sıkıntı olmaz.Zaten kuru tarım yapıyormuşsunuz hem sizin hem de traktörünüzün iş yükü sulu tarıma göre hafif.Artı olarak 500 dekar yere sezonda en fazla 1 ay çalışırsınız kuru tarımda.</p><p></p><p>Hal böyle olunca aynı durumda ben olsam 90 beygirlik Hattat ta dahil olmak üzere yerli traktörlerden en opsiyonlu ve tutulanı hangisi ise onu alırım.Bu sayede ekipmanda değiştirmek zorunda kalmam.Yılda bir ay çalışacak traktöre 100 bin civarı bir para bağlamak bana göre doğru bir yatırım değil. Ben 90 beygir ile çok rahat işlerim 80 beygir ile rahat işlerim 70 beygir ile iki gün fazla çalışır yine işlerim kuru tarımda o tarlayı.Amaç değiştirmek için değiştirmek olmamalı, ihtiyaç gereksinim olduğu için değiştirmek olmalı.</p><p></p><p>Son olarak bu benim düşüncem kimsenin kabul etmesini isteyemem veya kimsenin yargılamasına müsade etmem.Karar tabii ki sizin...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="omeryucel, post: 796554, member: 28969"] [b]Ynt: Erkunt almam için bana bir neden söyleyin dostlar (tam 5430 alıyorken)[/b] 300 dönüm yıllık artı olarak 200 dönümde benden 500. dönüm derken 1000 metrekare den düşünüyorum ( aslında dönüm 2500 metrekare ama dekarla dönüm karıştırılıyor genelde) Piyasaya çalışma olmadığından kendi işinizin bir gün önce veya bir gün sonra bitmesinde pek sıkıntı olmaz.Zaten kuru tarım yapıyormuşsunuz hem sizin hem de traktörünüzün iş yükü sulu tarıma göre hafif.Artı olarak 500 dekar yere sezonda en fazla 1 ay çalışırsınız kuru tarımda. Hal böyle olunca aynı durumda ben olsam 90 beygirlik Hattat ta dahil olmak üzere yerli traktörlerden en opsiyonlu ve tutulanı hangisi ise onu alırım.Bu sayede ekipmanda değiştirmek zorunda kalmam.Yılda bir ay çalışacak traktöre 100 bin civarı bir para bağlamak bana göre doğru bir yatırım değil. Ben 90 beygir ile çok rahat işlerim 80 beygir ile rahat işlerim 70 beygir ile iki gün fazla çalışır yine işlerim kuru tarımda o tarlayı.Amaç değiştirmek için değiştirmek olmamalı, ihtiyaç gereksinim olduğu için değiştirmek olmalı. Son olarak bu benim düşüncem kimsenin kabul etmesini isteyemem veya kimsenin yargılamasına müsade etmem.Karar tabii ki sizin... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt almam için bana bir neden söyleyin dostlar (tam 5430 alıyorken)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt