PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt bereket 60 almayı düşünüyorum.yakıt,güç ve dayanıklılığı sizce nasıl.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ersanakyai" data-source="post: 188687" data-attributes="member: 936"><p><strong>Ynt: Erkunt bereket 60 almayı düşünüyorum.yakıt,güç ve dayanıklılığı sizce nasıl.</strong></p><p></p><p>Servislerin kabiliyetleri konusunda kesin bir bilgim yok. Yalnız bizim köydeki 2006 model erkuntun sahibine servis, OKS (otomatik kaldırma sistemi) yani liftomatik takabileceğini söylemiş. Yalnız burda bence şöyle bir sorun olacaktır. Örneğin 2007 sonunda OKS ' siz satılan bir traktörün fiyatı 60bin lira ise, 2008 başında OKS ' li satılacak bir traktörün fiyatı da 60bin lira olarak açıklanıyor. OKS sisteminin gerçekten ciddi bir maliyeti var her nekadar çok basit bir sistemmiş gibi görünse de. Dolayısıyla firma, bu maliyeti göz ardı ederek ürününü iyileştirmek adına fiyat artışı yapmadan yeni ürünü piyasaya sürüyor. Fakat orjinalinde olmayan bir özelliği traktörüne taktırmak istediğinde ise bu sistemin yedek parça fiyatına ek olarak bir de ustalık ücreti alınmakta. Dolayısıyla ortaya pek de hoş olmayan rakamlar çıkabilir. Yoksa talep olması durumunda böyle bir sistemi traktöre taktırmak sorun olmayacaktır. </p><p></p><p>Kaldı ki kabinsiz traktör alıp da 1 hafta sonra ben buna kabin taktırmak istiyorum diyenler bile çıkıyor ve bu kişilere de kendi traktörünün platformu sökülerek orjinal kabin takılması işlemi dahi yapılıyor, tabi fabrika içerisinde. Dolayısıyla OKS taktırma işi pek de büyütülecek bir şey değil ama ortaya çıkacak maliyet, karar verme konusunda önemli bir faktör olacaktır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ersanakyai, post: 188687, member: 936"] [b]Ynt: Erkunt bereket 60 almayı düşünüyorum.yakıt,güç ve dayanıklılığı sizce nasıl.[/b] Servislerin kabiliyetleri konusunda kesin bir bilgim yok. Yalnız bizim köydeki 2006 model erkuntun sahibine servis, OKS (otomatik kaldırma sistemi) yani liftomatik takabileceğini söylemiş. Yalnız burda bence şöyle bir sorun olacaktır. Örneğin 2007 sonunda OKS ' siz satılan bir traktörün fiyatı 60bin lira ise, 2008 başında OKS ' li satılacak bir traktörün fiyatı da 60bin lira olarak açıklanıyor. OKS sisteminin gerçekten ciddi bir maliyeti var her nekadar çok basit bir sistemmiş gibi görünse de. Dolayısıyla firma, bu maliyeti göz ardı ederek ürününü iyileştirmek adına fiyat artışı yapmadan yeni ürünü piyasaya sürüyor. Fakat orjinalinde olmayan bir özelliği traktörüne taktırmak istediğinde ise bu sistemin yedek parça fiyatına ek olarak bir de ustalık ücreti alınmakta. Dolayısıyla ortaya pek de hoş olmayan rakamlar çıkabilir. Yoksa talep olması durumunda böyle bir sistemi traktöre taktırmak sorun olmayacaktır. Kaldı ki kabinsiz traktör alıp da 1 hafta sonra ben buna kabin taktırmak istiyorum diyenler bile çıkıyor ve bu kişilere de kendi traktörünün platformu sökülerek orjinal kabin takılması işlemi dahi yapılıyor, tabi fabrika içerisinde. Dolayısıyla OKS taktırma işi pek de büyütülecek bir şey değil ama ortaya çıkacak maliyet, karar verme konusunda önemli bir faktör olacaktır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt bereket 60 almayı düşünüyorum.yakıt,güç ve dayanıklılığı sizce nasıl.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt