PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
Erkunt bereket 60 bahçe 472 saatte.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="oozgurefee09" data-source="post: 505189" data-attributes="member: 35739"><p><strong>Ynt: Erkunt bereket 60 bahçe 472 saatte.</strong></p><p></p><p>ahmet benim motor 2000 saat civarın da şu an ve emin ol çok geniş kapsamlı çekilde hayvancılık yapıyorum çiftçilik ona keza ve 60 lık benim tek çeker 2 ay öncesine kadar çiftlikteki bütün işleri o yaptı yarım debriyajın kralı yaptım hem kepçe de hem de küremede ve bu işi 15 günde bir yaptı benim motor allah a çok şükür debriyajın tık yok ne bir boşluk ne bir ses ben o motor un o saat te olduğunu düşünmüyorum benim motorun lastikleri bu kadar kötü değil bilmiyorum bir bit eneği var o işte diyelim ki hadi sıyırdı eee adamın konusu var burda td 70 plaka takılmadan kovan söktürmek zorunda kaldı. o ortadan bölünen tümosan belki o saatte de yok yani o motorun başına gelenler küçük şey boşuna burda aksiyon yaratmanın anlamı yok çok şaşılacak bir durum değil. bu sonra fabrika bunu garantiye sokar eğer gerçekten kullanıcı hatası değilse bunlar küçük ve hallolacak sorunlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oozgurefee09, post: 505189, member: 35739"] [b]Ynt: Erkunt bereket 60 bahçe 472 saatte.[/b] ahmet benim motor 2000 saat civarın da şu an ve emin ol çok geniş kapsamlı çekilde hayvancılık yapıyorum çiftçilik ona keza ve 60 lık benim tek çeker 2 ay öncesine kadar çiftlikteki bütün işleri o yaptı yarım debriyajın kralı yaptım hem kepçe de hem de küremede ve bu işi 15 günde bir yaptı benim motor allah a çok şükür debriyajın tık yok ne bir boşluk ne bir ses ben o motor un o saat te olduğunu düşünmüyorum benim motorun lastikleri bu kadar kötü değil bilmiyorum bir bit eneği var o işte diyelim ki hadi sıyırdı eee adamın konusu var burda td 70 plaka takılmadan kovan söktürmek zorunda kaldı. o ortadan bölünen tümosan belki o saatte de yok yani o motorun başına gelenler küçük şey boşuna burda aksiyon yaratmanın anlamı yok çok şaşılacak bir durum değil. bu sonra fabrika bunu garantiye sokar eğer gerçekten kullanıcı hatası değilse bunlar küçük ve hallolacak sorunlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
Erkunt bereket 60 bahçe 472 saatte.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt