PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
Erkunt bereket 60 bahçe 472 saatte.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="adanalı_01" data-source="post: 581276" data-attributes="member: 4826"><p><strong>Ynt: Erkunt bereket 60 bahçe 472 saatte.</strong></p><p></p><p>Şimdi arkadaşım benimde başından bir olay geçti şöyle anlatayım hani diyoruz ya avrupa olsun iyisi olsun bence yanlış yerli olsun kardeşim bende jd var 5625... 2500 saatte baskı balata yedi ne oldu pamuk eller cebe hemde öyle bir cebe ki yüreğim yandı arkadaşlar parça fiyatı 2000 tl işçilik 500 tl ettimi sana 2500 al sana avrupa al sana ithal traktör biz o paraları kolay kazanmıyoruz kardeşim bide bende 3105 mf var sonuçta yerli oda aynı yıl yedi baskı balata parça fiyatı nekadar yan sanayi 190 tl orjinal 250 tl işçilik 200 toplam 450tl jd ile yada ithal traktörle arasında dağlar kadar fark var benim gönlüm yerliden yana garanti bittikten sonraki parça fiyatı bizim için çok önemli öyle değilmi arkadaşlar </p><p> benim kafama en çok nh tn75 takılıyo kardeşim 1850 saatte henüz sorun yok ama onların debriyajları baskı ve balata birlikteymiş komple değişiyomuş yani ve baskınında 2500 lira işçilik hariç fiyatı her aklıma geldiğinde üreten fabrikaya küfür ediyorum çok kulaklarını çınlatıyorum çok...</p></blockquote><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="adanalı_01, post: 581276, member: 4826"] [b]Ynt: Erkunt bereket 60 bahçe 472 saatte.[/b] Şimdi arkadaşım benimde başından bir olay geçti şöyle anlatayım hani diyoruz ya avrupa olsun iyisi olsun bence yanlış yerli olsun kardeşim bende jd var 5625... 2500 saatte baskı balata yedi ne oldu pamuk eller cebe hemde öyle bir cebe ki yüreğim yandı arkadaşlar parça fiyatı 2000 tl işçilik 500 tl ettimi sana 2500 al sana avrupa al sana ithal traktör biz o paraları kolay kazanmıyoruz kardeşim bide bende 3105 mf var sonuçta yerli oda aynı yıl yedi baskı balata parça fiyatı nekadar yan sanayi 190 tl orjinal 250 tl işçilik 200 toplam 450tl jd ile yada ithal traktörle arasında dağlar kadar fark var benim gönlüm yerliden yana garanti bittikten sonraki parça fiyatı bizim için çok önemli öyle değilmi arkadaşlar benim kafama en çok nh tn75 takılıyo kardeşim 1850 saatte henüz sorun yok ama onların debriyajları baskı ve balata birlikteymiş komple değişiyomuş yani ve baskınında 2500 lira işçilik hariç fiyatı her aklıma geldiğinde üreten fabrikaya küfür ediyorum çok kulaklarını çınlatıyorum çok... [/QUOTE] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
Erkunt bereket 60 bahçe 472 saatte.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt