PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT BEREKET 60 KULLANANLAR YARDIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="22sercan22" data-source="post: 603695" data-attributes="member: 42807"><p><strong>Ynt: ERKUNT BEREKET 60 KULLANANLAR YARDIM</strong></p><p></p><p> Kardeşım bızde de su anda bereket 60 4 wd var kabınlı gercekten de memnunuz ara sıra ufak tefek seyler cıkarıyor ama o her turlu traktorde oluyor.Ama bız traktror alırken cok dusunmustuk babamda bızım ıslerımız az dıye 60 lık bıze yeter dedı o zmaanlar babama muhalefet olmustum 70 lık alsın dıye ama kendı su anda 60 lık aldı.Ama su anda kendı de 70 lık almadıgına pısman oluyor.Kardesım gucum yetmez demıssın ama bu ısler de her sene olmuyor alıcaksan buyugunu al senı yarı yolda bırakmasın.Ama dersen kı gercekten gucum yok o zaman 60 lıgı al o da ısını gorur ama bıraz daha fazla zorlanır.Ama ben 70 luks hastasın bastan solıyım.Ayrıca sunu da arastır derım yenı bereket 65 lık ler cıktı onların da luks serısı var 63 bın tl gercekten fıyatları uygun ...Umarım allah gonlune gore bır traktor verır...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="22sercan22, post: 603695, member: 42807"] [b]Ynt: ERKUNT BEREKET 60 KULLANANLAR YARDIM[/b] Kardeşım bızde de su anda bereket 60 4 wd var kabınlı gercekten de memnunuz ara sıra ufak tefek seyler cıkarıyor ama o her turlu traktorde oluyor.Ama bız traktror alırken cok dusunmustuk babamda bızım ıslerımız az dıye 60 lık bıze yeter dedı o zmaanlar babama muhalefet olmustum 70 lık alsın dıye ama kendı su anda 60 lık aldı.Ama su anda kendı de 70 lık almadıgına pısman oluyor.Kardesım gucum yetmez demıssın ama bu ısler de her sene olmuyor alıcaksan buyugunu al senı yarı yolda bırakmasın.Ama dersen kı gercekten gucum yok o zaman 60 lıgı al o da ısını gorur ama bıraz daha fazla zorlanır.Ama ben 70 luks hastasın bastan solıyım.Ayrıca sunu da arastır derım yenı bereket 65 lık ler cıktı onların da luks serısı var 63 bın tl gercekten fıyatları uygun ...Umarım allah gonlune gore bır traktor verır... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT BEREKET 60 KULLANANLAR YARDIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt