PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
ERKUNT BÜYÜK SEGMENT LÜKS SERİ 2018 YENİLİKLERİ...!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1211249" data-attributes="member: 25349"><p>Biraz özelle karışık birşeyler karalayım.</p><p>Erkunt, Uzel MF nin mirasına iyi sahip çıktığı için başarılı oldu.Zaten Uzel MF traktörün birçok yerini Erkunt üretiyordu.Onun başarılı,uyumlu motor-aktarma (perkins-carraro)modelini devam ettirip iyi çizilmiş 2.kuşak kaportayı giydirerek piyasada yer tuttu.Kimse kuvvetine,kıymetine,kudretine birşey diyemiyor çünkü kanında Uzel MF var.</p><p>Ama 40 yıllık motorları allayıp pullayıp satıyor dedikleri TTF, o motorlarına önce turbo-intercooler'ı sonra 2012'de power shuttle'ı (PS)başarıyla ekleyerek kendini güncelledi. </p><p>Geçen hafta 90e Kıymet'i bir gün farkla kaçırdım,pazarlık yapılmıştı,Sungurlu'ya satıldı.Yani benim PS derdim yok ama sıfır bir motor alabilsem PS siz düşünmem.</p><p>Kullanılmışların PS'lilerine ise korkarak yaklaşıyorum çünkü arıza tamiri 4-5 liradan başlıyor.Yine geçen hafta Merzifon'da yeni bir NH traktörün PS arızası nedeniyle yattığını (servis kullanıcı hatası demiş,8500 TL masraf çıkmış,sahibi yaptıramıyormuş) öğrendim.</p><p>Ayrıca Erkunt önündeki çekmece şeklindeki demir ağırlık yığınına biraz estetik katarsa iyi olur.Yuvarlak traktör hatlarının önündeki köşeli görüntü yakışmıyor.Bu konuda da teknoloji fakiri (!) rakibine bir göz atarsa yararlı olabilir.</p><p>Kabin içi sağ taraf düzeni ve görüntüsü ise mükemmel olmuş.Böyle bir traktörü kullanmak büyük zevk olurdu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1211249, member: 25349"] Biraz özelle karışık birşeyler karalayım. Erkunt, Uzel MF nin mirasına iyi sahip çıktığı için başarılı oldu.Zaten Uzel MF traktörün birçok yerini Erkunt üretiyordu.Onun başarılı,uyumlu motor-aktarma (perkins-carraro)modelini devam ettirip iyi çizilmiş 2.kuşak kaportayı giydirerek piyasada yer tuttu.Kimse kuvvetine,kıymetine,kudretine birşey diyemiyor çünkü kanında Uzel MF var. Ama 40 yıllık motorları allayıp pullayıp satıyor dedikleri TTF, o motorlarına önce turbo-intercooler'ı sonra 2012'de power shuttle'ı (PS)başarıyla ekleyerek kendini güncelledi. Geçen hafta 90e Kıymet'i bir gün farkla kaçırdım,pazarlık yapılmıştı,Sungurlu'ya satıldı.Yani benim PS derdim yok ama sıfır bir motor alabilsem PS siz düşünmem. Kullanılmışların PS'lilerine ise korkarak yaklaşıyorum çünkü arıza tamiri 4-5 liradan başlıyor.Yine geçen hafta Merzifon'da yeni bir NH traktörün PS arızası nedeniyle yattığını (servis kullanıcı hatası demiş,8500 TL masraf çıkmış,sahibi yaptıramıyormuş) öğrendim. Ayrıca Erkunt önündeki çekmece şeklindeki demir ağırlık yığınına biraz estetik katarsa iyi olur.Yuvarlak traktör hatlarının önündeki köşeli görüntü yakışmıyor.Bu konuda da teknoloji fakiri (!) rakibine bir göz atarsa yararlı olabilir. Kabin içi sağ taraf düzeni ve görüntüsü ise mükemmel olmuş.Böyle bir traktörü kullanmak büyük zevk olurdu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
ERKUNT BÜYÜK SEGMENT LÜKS SERİ 2018 YENİLİKLERİ...!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt