PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt çalışma saati kandırmacası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 305111" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: erkunt çalışma saati kandırmacası</strong></p><p></p><p>üniversal 453 analog saatti; 1250 saat te aldım.1 yıl kullandım.1850 saat te sattım. yılda 600 saat yapmış.vitesleri çok yavaş traktör dü yollarda mecbur hep tam gaz giderdim.</p><p></p><p>massey 3050 dijital saat ti, 6 ay kullandım.1200 saat te aldım.1900 saat te sattım.çift bile sürmedi.700 saat yapmış 6 ayda düşün yani.</p><p></p><p>benim bildiğim bir traktör maksimum tork devrinde (1200-1500 arası değişir markaya göre) zaman saati ile devir saati aynı hızda değişir.devir düştükçe geç atar.devir arttıkça hızlı atar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 305111, member: 7396"] [b]Ynt: erkunt çalışma saati kandırmacası[/b] üniversal 453 analog saatti; 1250 saat te aldım.1 yıl kullandım.1850 saat te sattım. yılda 600 saat yapmış.vitesleri çok yavaş traktör dü yollarda mecbur hep tam gaz giderdim. massey 3050 dijital saat ti, 6 ay kullandım.1200 saat te aldım.1900 saat te sattım.çift bile sürmedi.700 saat yapmış 6 ayda düşün yani. benim bildiğim bir traktör maksimum tork devrinde (1200-1500 arası değişir markaya göre) zaman saati ile devir saati aynı hızda değişir.devir düştükçe geç atar.devir arttıkça hızlı atar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt çalışma saati kandırmacası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt