PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
erkunt çekmiyor diyenlere...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 181273" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: erkunt çekmiyor diyenlere...</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>[size=10pt]<strong><span style="color: red"><strong>arkadasım fanatikligin bu kadarı pes.... yani bilmiyorum bu kadar övülürmü bi traktör hersey ortada tumosan yıllardır var ama hala tutulmuyor kullandıgı teknoloji ortada.. yani yerli malı seviyoruz ama bu kadarda övme erkunt daha yeni bi marka olmasına ragmen tumosanın girmedigi bi cok ilçeye beldeye girdi... bizim burada belediyenin kullandıgı tumosanlar dısında çifçide bitane tumosan yok yıllardırda girmedi...erkunt sa burda baya satıldı.. bu da traktörun nekdar kaliteli oldugunu gösterir.. yani çin malı traktörlerle aynı kefeye koyuyosan bilmiyorum.. erkunt servet 80 çift ceker 75bg aynı gucte tumoyla bagladıgın bi videosu varsa paylaşta görelim... hilesiz.. yada tarlada varsa paylaş... olmadı rampada varsa aynı sartlarda paylaş tumosan yurdumuzun markası ama yeterince geliştirmiyor kendini.. ben bi turk olarak tumosanın traktörleriyle övunemem sahsen daha erkuntun 5yılllık mazisine göre nekadar geliştigi ortada.. tumosanın yakıtınıda paylaş.. erkuntunda.. ben 3 ay oluyor erkunt kullanıyorum.. kuzenlerimde samede var td85 de var yakıtını ve gucune göre cekişini göruyorum... oda tek ceker olmasına ragmen..römork cekmede kesinlikle erkuntla yarışamaz seriliktede öylezaten tam 40km hız rahat yapıyor.. tumo ile yola cıksınlar bakalım tozuna yetişe bilirmisin yuklu veya yuksuz.. biz her markada kullanıyoruz.. yani yarın erkunutu satıp baska guvendigim arastırdıgım bi markada alabilirim bana göre erkuntun tek dezavantajı yerli bi traktöre göre cok pahalı 65bin tl...bunu bayilerlede konustuk ciddi indirimleri olmassa sahsen ben baska markalarlada ilgileniyorum çifçi parayı kolay kazanmıyor.. en uygun olan traktöru alırım.. ama teknoloji ve yakıtta benim için önemli.. sahsen tumosanı hiç düşünmedim bile.. cunku piyasada nekadar özellikli traktörler var bu acık bu piyasada yerli markalar bu teknolojileriyle en fazla bir yıl dayanabilir bence.. erkuntunda teknolojisini yenilemesi gerek bence artık eskisi gibi degil hersey cok cabuk gelişiyor.. yerlilier içinde en iyisi oldu kesin fanatiklik yapmayın bence başaklar bile daha iyi tumosandan üçüde memleketimizin sermayesi ama dogruya dogru..gelişmeleri daha fazla buyumeleri gerek.. erkunt şuan en kalitelisi ve en kaliteli mazemeyi ve konforu sunan yerli.. elindeki videolarıda paylaş ozaman böle atıp tutmayla olmuyor...ben daha görmedim tumosanın aynı gucte ustun oldugunu gösterde tebrik edelim... </strong></span></strong>[/size]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 181273, member: 2401"] [b]Ynt: erkunt çekmiyor diyenlere...[/b] [size=10pt][b][color=red][b]arkadasım fanatikligin bu kadarı pes.... yani bilmiyorum bu kadar övülürmü bi traktör hersey ortada tumosan yıllardır var ama hala tutulmuyor kullandıgı teknoloji ortada.. yani yerli malı seviyoruz ama bu kadarda övme erkunt daha yeni bi marka olmasına ragmen tumosanın girmedigi bi cok ilçeye beldeye girdi... bizim burada belediyenin kullandıgı tumosanlar dısında çifçide bitane tumosan yok yıllardırda girmedi...erkunt sa burda baya satıldı.. bu da traktörun nekdar kaliteli oldugunu gösterir.. yani çin malı traktörlerle aynı kefeye koyuyosan bilmiyorum.. erkunt servet 80 çift ceker 75bg aynı gucte tumoyla bagladıgın bi videosu varsa paylaşta görelim... hilesiz.. yada tarlada varsa paylaş... olmadı rampada varsa aynı sartlarda paylaş tumosan yurdumuzun markası ama yeterince geliştirmiyor kendini.. ben bi turk olarak tumosanın traktörleriyle övunemem sahsen daha erkuntun 5yılllık mazisine göre nekadar geliştigi ortada.. tumosanın yakıtınıda paylaş.. erkuntunda.. ben 3 ay oluyor erkunt kullanıyorum.. kuzenlerimde samede var td85 de var yakıtını ve gucune göre cekişini göruyorum... oda tek ceker olmasına ragmen..römork cekmede kesinlikle erkuntla yarışamaz seriliktede öylezaten tam 40km hız rahat yapıyor.. tumo ile yola cıksınlar bakalım tozuna yetişe bilirmisin yuklu veya yuksuz.. biz her markada kullanıyoruz.. yani yarın erkunutu satıp baska guvendigim arastırdıgım bi markada alabilirim bana göre erkuntun tek dezavantajı yerli bi traktöre göre cok pahalı 65bin tl...bunu bayilerlede konustuk ciddi indirimleri olmassa sahsen ben baska markalarlada ilgileniyorum çifçi parayı kolay kazanmıyor.. en uygun olan traktöru alırım.. ama teknoloji ve yakıtta benim için önemli.. sahsen tumosanı hiç düşünmedim bile.. cunku piyasada nekadar özellikli traktörler var bu acık bu piyasada yerli markalar bu teknolojileriyle en fazla bir yıl dayanabilir bence.. erkuntunda teknolojisini yenilemesi gerek bence artık eskisi gibi degil hersey cok cabuk gelişiyor.. yerlilier içinde en iyisi oldu kesin fanatiklik yapmayın bence başaklar bile daha iyi tumosandan üçüde memleketimizin sermayesi ama dogruya dogru..gelişmeleri daha fazla buyumeleri gerek.. erkunt şuan en kalitelisi ve en kaliteli mazemeyi ve konforu sunan yerli.. elindeki videolarıda paylaş ozaman böle atıp tutmayla olmuyor...ben daha görmedim tumosanın aynı gucte ustun oldugunu gösterde tebrik edelim... [/b][/color][/b][/size] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
erkunt çekmiyor diyenlere...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt