PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
Erkunt 'DUVARA KARŞI'
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nailyetek" data-source="post: 171535" data-attributes="member: 8099"><p><strong>Ynt: Erkunt 'DUVARA KARŞI'</strong></p><p></p><p>valla bende denedim benim 265 s yi erkunt 70 dt ile hemde bizim motor tam yanlarına varırken hava yaptı. erkunttan mazot çekip koyduk. 4 lü tam otomatik alpleri erkunt rampada 1200 devirede çekiyo. ben taktım 3 takviye yarımla 1700 devirde zorlanıyo ve rampada patinaja kalktı, pulluğu çekiyom yukarı motorun önü kalkıyo pulluk çıkmıyo topraktan. birde bizim mf ince lastik o da etkiledi. bana göre ii motor ama eksileri de var. mesela; e-lift düğmesi, 3 ncü vitesle 4 üncü vites arası hız aralığı aynı 240 s nin 2 ile 3 ncü vitesi gb. buda motorun ömrünü kısltıyo. birde hidrolik kollaarı bağlantıları çok ince gibi geldi bana gösteri yapacaz diye son sürat geri falan gidiyolar ağır pulluklarla; nekadar güvenebilirsin sonunda kul yapısı, allah korusun üzücü kazalar meydana gelebilir, gaza gelmemek lazım. slm.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nailyetek, post: 171535, member: 8099"] [b]Ynt: Erkunt 'DUVARA KARŞI'[/b] valla bende denedim benim 265 s yi erkunt 70 dt ile hemde bizim motor tam yanlarına varırken hava yaptı. erkunttan mazot çekip koyduk. 4 lü tam otomatik alpleri erkunt rampada 1200 devirede çekiyo. ben taktım 3 takviye yarımla 1700 devirde zorlanıyo ve rampada patinaja kalktı, pulluğu çekiyom yukarı motorun önü kalkıyo pulluk çıkmıyo topraktan. birde bizim mf ince lastik o da etkiledi. bana göre ii motor ama eksileri de var. mesela; e-lift düğmesi, 3 ncü vitesle 4 üncü vites arası hız aralığı aynı 240 s nin 2 ile 3 ncü vitesi gb. buda motorun ömrünü kısltıyo. birde hidrolik kollaarı bağlantıları çok ince gibi geldi bana gösteri yapacaz diye son sürat geri falan gidiyolar ağır pulluklarla; nekadar güvenebilirsin sonunda kul yapısı, allah korusun üzücü kazalar meydana gelebilir, gaza gelmemek lazım. slm. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
Erkunt 'DUVARA KARŞI'
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt