PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt Fabrika Gezisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 778139" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: Erkunt Fabrika Gezisi</strong></p><p></p><p></p><p>ok. </p><p>1. soru hafta sonu olma ihtimali var mı?</p><p>2. randevuyu kimden aldın kontak noktasında kim var? (Bu soruyu birkaç defadır yazıyorum , ısrarla henüz yanıt alamadık senden)</p><p>3. Program nasıl , nasıl bir ağırlama takvimleri var? </p><p>4. Gezi ne kadar sürüyor? İçeriğinde neler var?</p><p></p><p>Diğer üyelerimizinde beklentileri , istekleri vardır. Onlarda yazsınlar teyit ettirelim ona göre gelecekler , gelemeyecekler kararlarını versinler. Kendi adıma gidiş dönüş 10 saat otobüs yolculuğu çekip , 2 saat gezi için oraya gidip koşarak fabrikayı gezmek istemem. Ama bu yakın üyelerimiz için çok sorun olmaz. Onların mesafeleri yakın.</p><p>Senden ricamız bu bilgileri net bir şekilde paylaşır mısın?</p><p>Yıllar önce Uzel ' e bir gezi için gitmiştim. Programda aşağıdaki şekildeydi.</p><p>Sabah belli bir saatte fabrikada toplanıldı , çay - kahve faslı ve ikramlar oldu. Sonrasında fabrikanın yetkili isimlerinden biri ürünler , modeller ve işleyiş ile ilgili bilgiler verdi. Katılımcıların soruları , istekleri ve sorunları dinlendi. Sonra fabrikanın bir kısmı gezildi , fabrika yemekhanesinde öğlen yemeği yenildi. Sonrasında kalan kısımlar gezildi , üretim süreci baştan sona izlenmiş oldu. Gezinin sonunda katılımcılara ufak tefek günün hatırası olarak defter , kalem , şaka gibi promosyonlar verildi ve vedalaşılıp dönüldü.</p><p>Bu işi organize eden abimiz olarak , Senden ricamız şeffaf bir şekilde bu yapılacak tüm adımları netleştirebilir misin?</p><p>Gezi ve buna benzer organizasyonlara katılmış arkadaşlarımız varsa onlarda yazsınlar , gözden kaçırdığım bir nokta olmasın.</p><p>Teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 778139, member: 1424"] [b]Ynt: Erkunt Fabrika Gezisi[/b] ok. 1. soru hafta sonu olma ihtimali var mı? 2. randevuyu kimden aldın kontak noktasında kim var? (Bu soruyu birkaç defadır yazıyorum , ısrarla henüz yanıt alamadık senden) 3. Program nasıl , nasıl bir ağırlama takvimleri var? 4. Gezi ne kadar sürüyor? İçeriğinde neler var? Diğer üyelerimizinde beklentileri , istekleri vardır. Onlarda yazsınlar teyit ettirelim ona göre gelecekler , gelemeyecekler kararlarını versinler. Kendi adıma gidiş dönüş 10 saat otobüs yolculuğu çekip , 2 saat gezi için oraya gidip koşarak fabrikayı gezmek istemem. Ama bu yakın üyelerimiz için çok sorun olmaz. Onların mesafeleri yakın. Senden ricamız bu bilgileri net bir şekilde paylaşır mısın? Yıllar önce Uzel ' e bir gezi için gitmiştim. Programda aşağıdaki şekildeydi. Sabah belli bir saatte fabrikada toplanıldı , çay - kahve faslı ve ikramlar oldu. Sonrasında fabrikanın yetkili isimlerinden biri ürünler , modeller ve işleyiş ile ilgili bilgiler verdi. Katılımcıların soruları , istekleri ve sorunları dinlendi. Sonra fabrikanın bir kısmı gezildi , fabrika yemekhanesinde öğlen yemeği yenildi. Sonrasında kalan kısımlar gezildi , üretim süreci baştan sona izlenmiş oldu. Gezinin sonunda katılımcılara ufak tefek günün hatırası olarak defter , kalem , şaka gibi promosyonlar verildi ve vedalaşılıp dönüldü. Bu işi organize eden abimiz olarak , Senden ricamız şeffaf bir şekilde bu yapılacak tüm adımları netleştirebilir misin? Gezi ve buna benzer organizasyonlara katılmış arkadaşlarımız varsa onlarda yazsınlar , gözden kaçırdığım bir nokta olmasın. Teşekkürler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt Fabrika Gezisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt