PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt Hararet Sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="CELAL KARABULUT" data-source="post: 1339195" data-attributes="member: 44592"><p>Arkadaşlar Selamın aleyküm </p><p>2007 model erkunt 60 saman yaparken hararet göstergesi kırmızıya geliyor </p><p>Kaputu açtım radyatördeki su sıcaktı devirdaim de sıkıntı yok o zaman dedim kendimce termostatta sıkıntı olsa motordaki su radyatöre gelmezdi ama termostat geç açılmış veya tam açılmıyor olabilir mi</p><p>Radyatör petekleri de çok ince forda baktım onunkiler geniş petekli dar olduğu için soğutmuyor olabilir mi ha birde kabine motordan su gidiyor kalofolifer mi nedir çalışmıyor zaten hortumları söksem faydası olur mu</p><p>Motorun gücü yetmiyor demeyin komşu da 55 lik tümosan var yıllardır yapıyor sıkıntı yok</p><p>Çözüm önerilerinizi bekliyorum herkese kolay gelsin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CELAL KARABULUT, post: 1339195, member: 44592"] Arkadaşlar Selamın aleyküm 2007 model erkunt 60 saman yaparken hararet göstergesi kırmızıya geliyor Kaputu açtım radyatördeki su sıcaktı devirdaim de sıkıntı yok o zaman dedim kendimce termostatta sıkıntı olsa motordaki su radyatöre gelmezdi ama termostat geç açılmış veya tam açılmıyor olabilir mi Radyatör petekleri de çok ince forda baktım onunkiler geniş petekli dar olduğu için soğutmuyor olabilir mi ha birde kabine motordan su gidiyor kalofolifer mi nedir çalışmıyor zaten hortumları söksem faydası olur mu Motorun gücü yetmiyor demeyin komşu da 55 lik tümosan var yıllardır yapıyor sıkıntı yok Çözüm önerilerinizi bekliyorum herkese kolay gelsin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt Hararet Sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt