PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
ERKUNT HAŞMET 110 vs ZETOR 10641
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ercan AYKUŞ" data-source="post: 1073629" data-attributes="member: 52817"><p>Teşekkür ederim.</p><p></p><p></p><p></p><p>Ben Umut abiye taş attım aslında. 90 lık çekişmesini konuya dahil edip yorum yapmadım videoo hakkında yorum yaptım ve zetor çekerdi belki ama haşmet kolay bırakmazdı o olurdu dedim. İlk yorumda da dediğim gibi bu iş muhabbetse eyw. çeksin çekilsin sıkıntı yok önemli olan dostluk arkadaşlık. her markanın yendiği yenildiği çekişme var satışımı etkiliyor bişeye mi yarıyor yok. Erkunt hakkında ki düşüncelerinize de ayrıca teşekkür ederim. İlk yorumum umut abiye dokunsun diye öyle yazdım.</p><p></p><p></p><p></p><p>Teşekkür ederim.</p><p>Siz siteye girin yazın yorumlayın konu açın devam edin sıkıntı etmeyin.</p><p></p><p></p><p></p><p><span style="color: #0000CD">Ben hep sitedeyim bildiğim konulara yazarım nerdeyse hepsini okur geçerim. Zetor konusu yüzlerce açılsa da hepsine bakar saygı gösteririm dilediğime yazarım tamam. ama hep aynı şeyler sıkıntı. ben koyu bir erkuntçuyum herkes bilir her gördüğüm video vs. atacak olsam inan burası erkuntclup olur. ve yararlı veya çözüm bekleyen konulara kişilere zarar veririm, ayıp ederim. birçok arkadaşımdan benden soğur uzaklaşır forumda erkunt ismine de kendimide sıkıntı olarak döner. Her zaman tarafsızlığımı korur 2 marka arasında bir tartışma varsa hangisi vs durumuna erkunt şu modeli diyip konuyu dağıtmam ve karalama işi olmasın herkes iyi kötü diğer markaların huyunu suyunu bilir. ben karalayacak olsam neler var neler ayıptan öteye geçmez.</span></p><p><span style="color: #0000CD"></span></p><p><span style="color: #0000CD">Lütfen paylaşımlarımıza saygı gösterelim. Kalp kırma gerektiren bir durum yok, herşeyin fazlası zarar.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ercan AYKUŞ, post: 1073629, member: 52817"] Teşekkür ederim. Ben Umut abiye taş attım aslında. 90 lık çekişmesini konuya dahil edip yorum yapmadım videoo hakkında yorum yaptım ve zetor çekerdi belki ama haşmet kolay bırakmazdı o olurdu dedim. İlk yorumda da dediğim gibi bu iş muhabbetse eyw. çeksin çekilsin sıkıntı yok önemli olan dostluk arkadaşlık. her markanın yendiği yenildiği çekişme var satışımı etkiliyor bişeye mi yarıyor yok. Erkunt hakkında ki düşüncelerinize de ayrıca teşekkür ederim. İlk yorumum umut abiye dokunsun diye öyle yazdım. Teşekkür ederim. Siz siteye girin yazın yorumlayın konu açın devam edin sıkıntı etmeyin. [COLOR="#0000CD"]Ben hep sitedeyim bildiğim konulara yazarım nerdeyse hepsini okur geçerim. Zetor konusu yüzlerce açılsa da hepsine bakar saygı gösteririm dilediğime yazarım tamam. ama hep aynı şeyler sıkıntı. ben koyu bir erkuntçuyum herkes bilir her gördüğüm video vs. atacak olsam inan burası erkuntclup olur. ve yararlı veya çözüm bekleyen konulara kişilere zarar veririm, ayıp ederim. birçok arkadaşımdan benden soğur uzaklaşır forumda erkunt ismine de kendimide sıkıntı olarak döner. Her zaman tarafsızlığımı korur 2 marka arasında bir tartışma varsa hangisi vs durumuna erkunt şu modeli diyip konuyu dağıtmam ve karalama işi olmasın herkes iyi kötü diğer markaların huyunu suyunu bilir. ben karalayacak olsam neler var neler ayıptan öteye geçmez. Lütfen paylaşımlarımıza saygı gösterelim. Kalp kırma gerektiren bir durum yok, herşeyin fazlası zarar.[/COLOR] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
ERKUNT HAŞMET 110 vs ZETOR 10641
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt