PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
ERKUNT HAŞMET 110 vs ZETOR 10641
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="arapörenli" data-source="post: 1073653" data-attributes="member: 28148"><p>Bakin arkadaşlar begenmiyorsaniz zetorla ilgili konulara girip yorum yapmayin okuyun gecin hatta gülün gecin.ama bazilari resmen saldiriyor.size ne bizde bu motoru seviyoruz ve paylasiyoruz engelleyecekmisiniz.ilk basta gücünüz yetmez.Birisi fendt ornegini vermis neymis efendim sanki fendt kullaniyor.Dikkatini cekerim bu ulkede zetor fendtten cok satiliyor.Sanki kendisi fendt kullaniyor.Sizin dediginize gore fendt dunya devi eyvallah hem fikiriz.ozaman niye turkiyede fendt satista lider degil.Baska bi ornek mfden veriyim evet begendigim bi marka ama kapiya koymam mesela.dyna sanzuman diye diye ovup bitiremiyosunuz.benim icin dyna 4 steyrin yari otomatik hali 4×4mekanik bir vitesin otomatik hale getirilmisi evet teknolojimi teknoloji.Ama benim 20 vitesli motorum ondan daha fazla secenek sunar.40 vitesli cabasi.Biz bunlar hakkinda sizler gibi saldiriyormuyuz.sizin yapacaginiz bisey var hosunuza gitmiyorsa okuyup gececeksiniz.objektif yorum yapanlara bisey demiyorum.siz zetordan soguduysaniz bende mfyi kopek kadar sevmiyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="arapörenli, post: 1073653, member: 28148"] Bakin arkadaşlar begenmiyorsaniz zetorla ilgili konulara girip yorum yapmayin okuyun gecin hatta gülün gecin.ama bazilari resmen saldiriyor.size ne bizde bu motoru seviyoruz ve paylasiyoruz engelleyecekmisiniz.ilk basta gücünüz yetmez.Birisi fendt ornegini vermis neymis efendim sanki fendt kullaniyor.Dikkatini cekerim bu ulkede zetor fendtten cok satiliyor.Sanki kendisi fendt kullaniyor.Sizin dediginize gore fendt dunya devi eyvallah hem fikiriz.ozaman niye turkiyede fendt satista lider degil.Baska bi ornek mfden veriyim evet begendigim bi marka ama kapiya koymam mesela.dyna sanzuman diye diye ovup bitiremiyosunuz.benim icin dyna 4 steyrin yari otomatik hali 4×4mekanik bir vitesin otomatik hale getirilmisi evet teknolojimi teknoloji.Ama benim 20 vitesli motorum ondan daha fazla secenek sunar.40 vitesli cabasi.Biz bunlar hakkinda sizler gibi saldiriyormuyuz.sizin yapacaginiz bisey var hosunuza gitmiyorsa okuyup gececeksiniz.objektif yorum yapanlara bisey demiyorum.siz zetordan soguduysaniz bende mfyi kopek kadar sevmiyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
ERKUNT HAŞMET 110 vs ZETOR 10641
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt