PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Erkunt Kıymet 90 13 lü Çizel Deneme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="7681" data-source="post: 725002" data-attributes="member: 27738"><p><strong>Ynt: Erkunt Kıymet 90 13 lü Çizel Deneme</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Evet 3 sıra 11 li sanki tam uygun olacak gibi. Bu aleti yapan ustaya da 11 li olsa nasıl olur dedim, 10 ayak ın dizilişi 11 ayak dan daha iyi oluyor dedi. Bakalım ne kadar verecez.</p><p></p><p></p><p></p><p>Aynen dediğiniz gibi oldu. Bu kuraklıkta bundan iyisi olmuyor. Aslında 16 - 17 gaz vermem gerekirken traktöre 15 gazdan fazlasını veremedim, verdiğim zaman biraz hızlandığında çizel kendini hemen yukarı atıyor ve yavaşlamadan da tekrar batmıyor. Traktörün zorlanmış gibi durması sırf o yüzden. Gaz veremedikten sonra yük şanzımana biniyor. Uygun tavda kesinlikle daha rahat gidecektir ama dediğiniz gibi traktörün hakkı bence de 11 liyi geçmemesi lazım. Her koşulda iş yapabilmemiz için.</p><p></p><p></p><p></p><p>Sağolasın Erkan. Çekiş konusunda Kıymet in sınırlarını test ediyorum. Sizin özdökenlerin 11 lisine 4 bin lira dediler (Kesek kırıcı merdanesi hariç) Traktörün arkasındaki malzemenin 10 lusuna da 3200 tl diyorlar. Bakalım, ömümüzde Çorlu ve Karaevli fuarları var, araştırmamı oralarda da yapacağım.</p><p></p><p></p><p></p><p>Sağolasın Ufuk. Denemeden hiçbirşey almamak lazım.10 lu veya 11 li konusunda şu andaki düşüncem benimde aynı.</p><p></p><p></p><p></p><p>Sağolasın Kardeşim. Doğru söze ne denir.</p><p></p><p></p><p></p><p>Sağolasın kardeşim. Çizel fiyatlarının araştırması ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde kısmet olup da fuarlara gidebilirsem üç sıralı çizeller hakkında daha kapsamlı ve detaylı bilgi edindiğimde bu konuda paylaşırım.</p><p></p><p></p><p></p><p>Sağolasın Kardeşim. Alalı bir yılı geçti. Gayet memnunum , 90 hp için beklentilerimin üzerinde bir traktör.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="7681, post: 725002, member: 27738"] [b]Ynt: Erkunt Kıymet 90 13 lü Çizel Deneme[/b] Evet 3 sıra 11 li sanki tam uygun olacak gibi. Bu aleti yapan ustaya da 11 li olsa nasıl olur dedim, 10 ayak ın dizilişi 11 ayak dan daha iyi oluyor dedi. Bakalım ne kadar verecez. Aynen dediğiniz gibi oldu. Bu kuraklıkta bundan iyisi olmuyor. Aslında 16 - 17 gaz vermem gerekirken traktöre 15 gazdan fazlasını veremedim, verdiğim zaman biraz hızlandığında çizel kendini hemen yukarı atıyor ve yavaşlamadan da tekrar batmıyor. Traktörün zorlanmış gibi durması sırf o yüzden. Gaz veremedikten sonra yük şanzımana biniyor. Uygun tavda kesinlikle daha rahat gidecektir ama dediğiniz gibi traktörün hakkı bence de 11 liyi geçmemesi lazım. Her koşulda iş yapabilmemiz için. Sağolasın Erkan. Çekiş konusunda Kıymet in sınırlarını test ediyorum. Sizin özdökenlerin 11 lisine 4 bin lira dediler (Kesek kırıcı merdanesi hariç) Traktörün arkasındaki malzemenin 10 lusuna da 3200 tl diyorlar. Bakalım, ömümüzde Çorlu ve Karaevli fuarları var, araştırmamı oralarda da yapacağım. Sağolasın Ufuk. Denemeden hiçbirşey almamak lazım.10 lu veya 11 li konusunda şu andaki düşüncem benimde aynı. Sağolasın Kardeşim. Doğru söze ne denir. Sağolasın kardeşim. Çizel fiyatlarının araştırması ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde kısmet olup da fuarlara gidebilirsem üç sıralı çizeller hakkında daha kapsamlı ve detaylı bilgi edindiğimde bu konuda paylaşırım. Sağolasın Kardeşim. Alalı bir yılı geçti. Gayet memnunum , 90 hp için beklentilerimin üzerinde bir traktör. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Erkunt Kıymet 90 13 lü Çizel Deneme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt