PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
ERKUNT KIYMET 90 UFAK Bİ KARE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 502280" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: ERKUNT KIYMET 90 UFAK Bİ KARE</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>o kadar önemli değil </p><p></p><p>ben zaten daha erkunt almam bi tane var yeter </p><p> bundan sonra ya kubota yada fendt inşaallah canımı dişime takıp çalışıyorum köyde bu yaz çok iş var çalışa bilirsem zaten sıfır traktör parası hazır servetimide zaten satmam onun yeri başka isterse yokuşta boğulsun zaten hiç bir araç son vitesiyle yokuş çıkamaz ama düzdede gelsin yetişsinler,</p><p>övünmek gibi olmasın bu yaz bi tane adam eski mf 168 likle yokuşta beni geçti geçerken pişmiş kelle gibi sırıtıyordu çif çekeri geçtim diye remorkataki 5 ton yükü görmüyorda geçtiğine gülüyor düzde yanında bi geçtim arkadan kara duman atarak geldi ama maalesef yetişe bilmek ne mümkün 43 km hız var onlar gaz ayarıylada oynasa en fazla 37 38 km yapar ben eskide bizim 135 liğin gazını açardım 640 lığı filan geçerdim adamlar şaşırırdı,</p><p>herkes biliyor erkuntun maksimum motor devri 2400 d/dk</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 502280, member: 28829"] [b]Ynt: ERKUNT KIYMET 90 UFAK Bİ KARE[/b] o kadar önemli değil ben zaten daha erkunt almam bi tane var yeter bundan sonra ya kubota yada fendt inşaallah canımı dişime takıp çalışıyorum köyde bu yaz çok iş var çalışa bilirsem zaten sıfır traktör parası hazır servetimide zaten satmam onun yeri başka isterse yokuşta boğulsun zaten hiç bir araç son vitesiyle yokuş çıkamaz ama düzdede gelsin yetişsinler, övünmek gibi olmasın bu yaz bi tane adam eski mf 168 likle yokuşta beni geçti geçerken pişmiş kelle gibi sırıtıyordu çif çekeri geçtim diye remorkataki 5 ton yükü görmüyorda geçtiğine gülüyor düzde yanında bi geçtim arkadan kara duman atarak geldi ama maalesef yetişe bilmek ne mümkün 43 km hız var onlar gaz ayarıylada oynasa en fazla 37 38 km yapar ben eskide bizim 135 liğin gazını açardım 640 lığı filan geçerdim adamlar şaşırırdı, herkes biliyor erkuntun maksimum motor devri 2400 d/dk [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
ERKUNT KIYMET 90 UFAK Bİ KARE
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt