PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
ERKUNT KUDRET 100 LÜKS MT TEST VİDEOSU ve MT Hakkında bilgiler.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1040656" data-attributes="member: 25443"><p>Erkunt un bu yolda bir şeyler yapmaya çalışması ilerlemesi çok güzel </p><p></p><p>Kesintisiz ileri geri çok önemli günümüzde artık bu sistemi değişik şartlarda tüm markalar kullanıyor .</p><p></p><p>Tabi uzun ömürlü olsun isteriz koldan başlarsak elektronik kumandalı olsun isteriz içeride kavrama açıp kapatma hidrolik olsun isteriz, kavrama sistemi yağlı olsun isteriz.</p><p></p><p>Ben 46 yaşındayım çok yaşadım çoğunuzdan yaşım fazla , fıat gurubundan traktör kullandım genelde frenlerden örnek vereceğim konu için ilk kullandığımız traktörler kuru çember balata pedal mekanik idi , hiç derdi bitmiyordu frenlerin .</p><p></p><p>Şimdi balatalar yağlı sistem pedallar hidrolik kumandalı ve benim traktörün biri 7500 saatte hiç fren sorunu olmadı hala da güzel tutuyor, neden frenden örnek verdim kavrama sistemi de böyle olsun isteriz , çünkü kavrama aktarma ile motorun arası iyi yumuşak olursa hem motoru korur hem aktarmayı .</p><p></p><p>Ercan bir sorum olacak ileri geri geçişlerde frenlemeyi baskı balata ile mi yapacak yoksa şetıl kol tam ortada iken traktörün fren sistemi devreye girecek mi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1040656, member: 25443"] Erkunt un bu yolda bir şeyler yapmaya çalışması ilerlemesi çok güzel Kesintisiz ileri geri çok önemli günümüzde artık bu sistemi değişik şartlarda tüm markalar kullanıyor . Tabi uzun ömürlü olsun isteriz koldan başlarsak elektronik kumandalı olsun isteriz içeride kavrama açıp kapatma hidrolik olsun isteriz, kavrama sistemi yağlı olsun isteriz. Ben 46 yaşındayım çok yaşadım çoğunuzdan yaşım fazla , fıat gurubundan traktör kullandım genelde frenlerden örnek vereceğim konu için ilk kullandığımız traktörler kuru çember balata pedal mekanik idi , hiç derdi bitmiyordu frenlerin . Şimdi balatalar yağlı sistem pedallar hidrolik kumandalı ve benim traktörün biri 7500 saatte hiç fren sorunu olmadı hala da güzel tutuyor, neden frenden örnek verdim kavrama sistemi de böyle olsun isteriz , çünkü kavrama aktarma ile motorun arası iyi yumuşak olursa hem motoru korur hem aktarmayı . Ercan bir sorum olacak ileri geri geçişlerde frenlemeyi baskı balata ile mi yapacak yoksa şetıl kol tam ortada iken traktörün fren sistemi devreye girecek mi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
ERKUNT KUDRET 100 LÜKS MT TEST VİDEOSU ve MT Hakkında bilgiler.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt