PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
Erkunt kudret,tümosan maxima,tümosan 8095 yulaf ekimi 2016(fatihcastle)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatihcastle" data-source="post: 1028067" data-attributes="member: 5956"><p>Eyvallah sagolasın[emoji6] </p><p></p><p>Cümlemize insallah</p><p></p><p>Valla ahmet benim aklim almiyor biz ugrasiyoruz 2leme 3leme 200 250kg aliyoruz dayim bu sekilde 300 350kg aliyor şaştim kaldim</p><p></p><p>Eyvallah erkan</p><p></p><p>Varda yükleyemedim tapatalk hata veriyor youtubeden de ugraşmadım 6li 16 inçle kudret 5li 14 inçle ayni gidiyor tarla 4 ve 4hızlı viteslerde tarlada rampa var cikarken 4 inerkwn 4 hizli bazen yol2 hizli[emoji6] ama ne o beni ne ben 9nu sıkıştıramadım 8095 te 20 gazla bize eşlik etti 15 lt fazla yakarak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatihcastle, post: 1028067, member: 5956"] Eyvallah sagolasın[emoji6] Cümlemize insallah Valla ahmet benim aklim almiyor biz ugrasiyoruz 2leme 3leme 200 250kg aliyoruz dayim bu sekilde 300 350kg aliyor şaştim kaldim Eyvallah erkan Varda yükleyemedim tapatalk hata veriyor youtubeden de ugraşmadım 6li 16 inçle kudret 5li 14 inçle ayni gidiyor tarla 4 ve 4hızlı viteslerde tarlada rampa var cikarken 4 inerkwn 4 hizli bazen yol2 hizli[emoji6] ama ne o beni ne ben 9nu sıkıştıramadım 8095 te 20 gazla bize eşlik etti 15 lt fazla yakarak [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
Erkunt kudret,tümosan maxima,tümosan 8095 yulaf ekimi 2016(fatihcastle)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt