PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt lüks modeli takviye vitesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ercan AYKUŞ" data-source="post: 1040503" data-attributes="member: 52817"><p>Merhabalar,</p><p>Ben daha dün fabrikadaydım, sevkiyatta biraz vakit geçirdik dün 18-20 tane filan sevk vardı, birçok bekleyen var üretim boşluk yok kontrol noktası çok sıkı kaç noktadan okey almadan sevkiyata çıkamıyor birde MT işi var tabi biraz daha sıkı tutuluyor iş, tanıdığım bir çok kişinin 2 tane trakkulüpçü arkadaşımızda var ve onları bile sordum liste günlük çıkıyormuş yarın ki kime ne gidecek bilen yok üretimden gelen modele göre satış sırası kimde ise ona gönderiliyor.</p><p>Hatta bayinin biri çıkıp ta oralara gelmiş ne oldu müşteri bekliyor diye adam içerden foto çektiler müşterisine gönderdi işte bu senin diye test edildikten sonra yola çıkacak dediler adama üzerinde şase numarası var yalan söyleme gibi bir lüksleri yok.</p><p>Merak etmeyin belki yarın gelir bilemem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ercan AYKUŞ, post: 1040503, member: 52817"] Merhabalar, Ben daha dün fabrikadaydım, sevkiyatta biraz vakit geçirdik dün 18-20 tane filan sevk vardı, birçok bekleyen var üretim boşluk yok kontrol noktası çok sıkı kaç noktadan okey almadan sevkiyata çıkamıyor birde MT işi var tabi biraz daha sıkı tutuluyor iş, tanıdığım bir çok kişinin 2 tane trakkulüpçü arkadaşımızda var ve onları bile sordum liste günlük çıkıyormuş yarın ki kime ne gidecek bilen yok üretimden gelen modele göre satış sırası kimde ise ona gönderiliyor. Hatta bayinin biri çıkıp ta oralara gelmiş ne oldu müşteri bekliyor diye adam içerden foto çektiler müşterisine gönderdi işte bu senin diye test edildikten sonra yola çıkacak dediler adama üzerinde şase numarası var yalan söyleme gibi bir lüksleri yok. Merak etmeyin belki yarın gelir bilemem. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt lüks modeli takviye vitesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt