PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt mavi modelleri hakkında bilgi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="GENÇ EYMIRLİ" data-source="post: 940138" data-attributes="member: 22534"><p>iyi akşamlar arkadaşllr erkunt hakkında kafama takılan bazı sorular var </p><p>1. mavi renk erkuntlarr sadece 2006 modeı ve kırmızısıda var bu mavi ve kırmızı arasındaa az daha olsa fiyat farkı var mavi biraz daha ucuz gibi . bende renginden olduğunu düşünüyorum yoksa üretim farkı mı var? </p><p>2. nimet ve servet in 3 pistonlu modeli arasındaki fark . genelde 2 sininde fiyatları hemen hemen aynı . bunun farkı neden kaynaklanıyor? 2. soru benim için pekde önemli değil o soru sadece merakımdan. vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GENÇ EYMIRLİ, post: 940138, member: 22534"] iyi akşamlar arkadaşllr erkunt hakkında kafama takılan bazı sorular var 1. mavi renk erkuntlarr sadece 2006 modeı ve kırmızısıda var bu mavi ve kırmızı arasındaa az daha olsa fiyat farkı var mavi biraz daha ucuz gibi . bende renginden olduğunu düşünüyorum yoksa üretim farkı mı var? 2. nimet ve servet in 3 pistonlu modeli arasındaki fark . genelde 2 sininde fiyatları hemen hemen aynı . bunun farkı neden kaynaklanıyor? 2. soru benim için pekde önemli değil o soru sadece merakımdan. vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt mavi modelleri hakkında bilgi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt