PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt mekatronik powershutle ??????
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ercan AYKUŞ" data-source="post: 1018603" data-attributes="member: 52817"><p><span style="color: #0000FF"><span style="font-size: 12px">Arkadaşlar merhaba...</span></span></p><p><span style="color: #0000FF"><span style="font-size: 12px">Tüm yorumları okudum alıntı yapmadım durumu anlıyorum fakat,</span></span></p><p><span style="color: #0000FF"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #0000FF"><span style="font-size: 12px">ZF T5xx serisinin orjinal elektronik kalibrasyonlu yağlı sistemli POWER SHUTLLE düzeneği var geçtiğimiz yıllarda bu konudan bahsettim yetkililere belgelerini de verdim kendilerine bu sistemi alın takın uğraşmanın ve geç kalmanın anlamı yok diye yani hangimiz olsa öyle düşünür ama öyle değil.</span></span></p><p><span style="color: #0000FF"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #0000FF"><span style="font-size: 12px">Şöyle de bişey %100 yerli olsun tamamen Türk mühendisleri tasarlasın lisans vs derdi olmadan yürümek gerekiyorsa böyle durumları da karşılaşacağız, </span></span></p><p><span style="color: #0000FF"><span style="font-size: 12px">Erkunt traktör firması %100 yerli tasarım traktör ama hedef %100 erkunt yapmak bu birazda zaman demek şimdi döküm, hidrolik kaldırıcı, kabin, ön DT kendi yapıyor ve derken Erkunt mühendisleri bu PS sistemi tasarladı kendine özgü geliştirmeye çalışılıyor hep hazır almak değil tamamen kendi yapmak istediği için böyle durumlar ortaya çıkıyor %100 yerli olsun istiyoruz bizim olsun istiyoruz şimdi dışardan hazır alsaydı ya sonra neden ithal aldı derler kendileri tasarladı keşke hazır alınsaydı derler ne yapsan olmuyor durumu ortaya çıkıyor bilmem anlatabildim mi?</span></span></p><p><span style="color: #0000FF"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #0000FF"><span style="font-size: 12px">Erkunt AR-GE grubu bu sistemi illa geliştirecek iyileştirecek ve örnek vermek gerekirse TD serisi PS konusunda ithal serilerin sistemini takmadı halatlı durumu biliyoruz ama durum düzeldi galiba onlar bilmiyorlar mı kendi ithal traktörlerinin sistemini takmayı arkadaşlar, Erkunt yetkilileri mühendisleri bilmiyor mu yağlı sistemi kuru sistemi birde olaya erkunt tarafından bakmakta var karar merci biz değiliz. </span></span></p><p><span style="color: #0000FF"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #0000FF"><span style="font-size: 12px">Ve bu sistem test sürecine gelince 2 ay boyunca traktörler hiç kontak kapatmadan durdurulmaksızın denendi ileri geri yapıldı 10 yıllık ömür testine tabi tutuldu ve olumlu sonuç alındı neticesinde yapıldı ve tarla testerini de geçti bir çok çiftçiye verilip kendi işlerinde denetildi öyle kolay onay almadı yani.</span></span></p><p><span style="color: #0000FF"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #0000FF"><span style="font-size: 12px">Birde fuarlardaki traktörler prototip model ve satılacak traktörler bundan biraz daha farklı olacak, normalde yarın fabrikaya davetliydim hem bu sistemleri son testi yapacaktık hemde bu konuları detaylıca ordan alıp sizinle paylaşacaktım video ve fotoğraflı bir şekilde ama cuma gününe kaydırdım başka durumlardan dolayı tam da kesin değil şimdilik diyeceklerim bunlar inşallah gider detaylıca bilgi ve foto çekmek nasip olur sonrasını hep beraber göreceğiz.</span></span></p><p><span style="color: #0000FF"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #0000FF"><span style="font-size: 12px">saygılarımla.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ercan AYKUŞ, post: 1018603, member: 52817"] [COLOR="#0000FF"][SIZE=3]Arkadaşlar merhaba... Tüm yorumları okudum alıntı yapmadım durumu anlıyorum fakat, ZF T5xx serisinin orjinal elektronik kalibrasyonlu yağlı sistemli POWER SHUTLLE düzeneği var geçtiğimiz yıllarda bu konudan bahsettim yetkililere belgelerini de verdim kendilerine bu sistemi alın takın uğraşmanın ve geç kalmanın anlamı yok diye yani hangimiz olsa öyle düşünür ama öyle değil. Şöyle de bişey %100 yerli olsun tamamen Türk mühendisleri tasarlasın lisans vs derdi olmadan yürümek gerekiyorsa böyle durumları da karşılaşacağız, Erkunt traktör firması %100 yerli tasarım traktör ama hedef %100 erkunt yapmak bu birazda zaman demek şimdi döküm, hidrolik kaldırıcı, kabin, ön DT kendi yapıyor ve derken Erkunt mühendisleri bu PS sistemi tasarladı kendine özgü geliştirmeye çalışılıyor hep hazır almak değil tamamen kendi yapmak istediği için böyle durumlar ortaya çıkıyor %100 yerli olsun istiyoruz bizim olsun istiyoruz şimdi dışardan hazır alsaydı ya sonra neden ithal aldı derler kendileri tasarladı keşke hazır alınsaydı derler ne yapsan olmuyor durumu ortaya çıkıyor bilmem anlatabildim mi? Erkunt AR-GE grubu bu sistemi illa geliştirecek iyileştirecek ve örnek vermek gerekirse TD serisi PS konusunda ithal serilerin sistemini takmadı halatlı durumu biliyoruz ama durum düzeldi galiba onlar bilmiyorlar mı kendi ithal traktörlerinin sistemini takmayı arkadaşlar, Erkunt yetkilileri mühendisleri bilmiyor mu yağlı sistemi kuru sistemi birde olaya erkunt tarafından bakmakta var karar merci biz değiliz. Ve bu sistem test sürecine gelince 2 ay boyunca traktörler hiç kontak kapatmadan durdurulmaksızın denendi ileri geri yapıldı 10 yıllık ömür testine tabi tutuldu ve olumlu sonuç alındı neticesinde yapıldı ve tarla testerini de geçti bir çok çiftçiye verilip kendi işlerinde denetildi öyle kolay onay almadı yani. Birde fuarlardaki traktörler prototip model ve satılacak traktörler bundan biraz daha farklı olacak, normalde yarın fabrikaya davetliydim hem bu sistemleri son testi yapacaktık hemde bu konuları detaylıca ordan alıp sizinle paylaşacaktım video ve fotoğraflı bir şekilde ama cuma gününe kaydırdım başka durumlardan dolayı tam da kesin değil şimdilik diyeceklerim bunlar inşallah gider detaylıca bilgi ve foto çekmek nasip olur sonrasını hep beraber göreceğiz. saygılarımla.[/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt mekatronik powershutle ??????
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt