PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT Nimet 70e+ Mı CASE JX65C Mi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aaysberkk" data-source="post: 1123375" data-attributes="member: 50862"><p>Ercan ister erkunt alsin ister case. Bana bir gram ne zarari ne faydasi olur evet kendimi paraliyorum arkadaslarimin iyiligi icin birsey soyluyorum onunda kaniti ile ortaya koyuyorum. Bir insan bos ovgulerle kaniti ispati yoksa ozaman fanatiklik yapiyordur. Hic bir zaman kaniti ispati olmayan bir sey soylemedim.traktor performansinda sofor etkilidir bunun icin diger traktorun soforunun en iyi performansi bulsna kadar kendim onun traktorunu ayarladim hep hassiyet olsun vites devir olsun. En iyi araligi bulup oyle video cektik. Bu yuzden de kimseye dedirtmem reklam kokan video diye. Amacim caseyi ovmek yada baska marka kotulemek deil dogrular ne ise onu soylemek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aaysberkk, post: 1123375, member: 50862"] Ercan ister erkunt alsin ister case. Bana bir gram ne zarari ne faydasi olur evet kendimi paraliyorum arkadaslarimin iyiligi icin birsey soyluyorum onunda kaniti ile ortaya koyuyorum. Bir insan bos ovgulerle kaniti ispati yoksa ozaman fanatiklik yapiyordur. Hic bir zaman kaniti ispati olmayan bir sey soylemedim.traktor performansinda sofor etkilidir bunun icin diger traktorun soforunun en iyi performansi bulsna kadar kendim onun traktorunu ayarladim hep hassiyet olsun vites devir olsun. En iyi araligi bulup oyle video cektik. Bu yuzden de kimseye dedirtmem reklam kokan video diye. Amacim caseyi ovmek yada baska marka kotulemek deil dogrular ne ise onu soylemek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT Nimet 70e+ Mı CASE JX65C Mi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt