PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT Nimet 70e+ Mı CASE JX65C Mi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FENOMEN" data-source="post: 1125811" data-attributes="member: 16201"><p>Fikrini beyan eden bildiklerini açtığım konuda belirten arkadaşlarımı çok teşekkür ederim.</p><p> </p><p>Haftasonu sakaryaya kuzenimle beraber gittik.ilk önce nh bayisinden tt4.65 modeline bindik.Konfor olarak çok güzel yapmışlar 56 serisinden konfor olarak çok üstündü.fiyat olarak 81 istediler bizimkinin üstüne 50 istediler.traktore kuzen bindi düz yolda kullandık.kafamizda bir yorum yapıp kendimizce puan verdik.</p><p> Sonra Erkunt nimet 70e+ MT olmayan modeline baktık MT satmiyorum elimde olanları fabrikaya geri gönderdim memnun kalmadik dedi bayi.erkunt tt serisine göre çok daha kalıplı bir motordu.onuda yolda ikimizde kullandık tt4 le hızlanma aynıydı ama vitesler zor geçiyordu.levyesi yumusakti.uste 58 istedi son fiyat verdi.</p><p> Son olarak case jx65c ye bindik.binis o biniş en iyi çekiş ondaydı hizlanma en iyi ondaydı 4 piston farkını hissettiriyordu. Üste 55 lira 40 peşin 15 Ekim vadeli anlaştık. Ben</p><p>Traktör akşama köye geldi 14.9 30 kleber lastikliydi.koyde pek çok kişi rampaya vurdu millet tam puan verdi çok seri olmasına rağmen rampacılığı güzel.acikcasi aklımızda Erkunt vardı ama hem fiyatı daha pahalıydı hemde case 4 piston ve pratik olması bizim kararımızı degistirdi.</p><p> İleriki donemlerdeki izlenimlerimi videolu konu açarak alacak arkadaşlara yardımcı olacağım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FENOMEN, post: 1125811, member: 16201"] Fikrini beyan eden bildiklerini açtığım konuda belirten arkadaşlarımı çok teşekkür ederim. Haftasonu sakaryaya kuzenimle beraber gittik.ilk önce nh bayisinden tt4.65 modeline bindik.Konfor olarak çok güzel yapmışlar 56 serisinden konfor olarak çok üstündü.fiyat olarak 81 istediler bizimkinin üstüne 50 istediler.traktore kuzen bindi düz yolda kullandık.kafamizda bir yorum yapıp kendimizce puan verdik. Sonra Erkunt nimet 70e+ MT olmayan modeline baktık MT satmiyorum elimde olanları fabrikaya geri gönderdim memnun kalmadik dedi bayi.erkunt tt serisine göre çok daha kalıplı bir motordu.onuda yolda ikimizde kullandık tt4 le hızlanma aynıydı ama vitesler zor geçiyordu.levyesi yumusakti.uste 58 istedi son fiyat verdi. Son olarak case jx65c ye bindik.binis o biniş en iyi çekiş ondaydı hizlanma en iyi ondaydı 4 piston farkını hissettiriyordu. Üste 55 lira 40 peşin 15 Ekim vadeli anlaştık. Ben Traktör akşama köye geldi 14.9 30 kleber lastikliydi.koyde pek çok kişi rampaya vurdu millet tam puan verdi çok seri olmasına rağmen rampacılığı güzel.acikcasi aklımızda Erkunt vardı ama hem fiyatı daha pahalıydı hemde case 4 piston ve pratik olması bizim kararımızı degistirdi. İleriki donemlerdeki izlenimlerimi videolu konu açarak alacak arkadaşlara yardımcı olacağım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ERKUNT Nimet 70e+ Mı CASE JX65C Mi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt