PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt powershıft
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="jrkeag" data-source="post: 733690" data-attributes="member: 9329"><p><strong>Ynt: Erkunt powershıft</strong></p><p></p><p>Tümosanlara ikide bir bölünüyor diyip duruyorsunuz 1-2tane traktör kullanmasını bilmeyen dangalağın oluşturduğu hatayı siz fabrika hatası olarak adlandırıyorsunuz olabilir onada sözümüz yok ancak ben birtane 8105in bölündüğünü görmedim öyle bişey olsa herkesin traktörü bölünürdü Tümosan traktör satmak için yalvarıyo diyen arkadaş hiçte yalvarmıyor bulunduğum yerde hergün 1adet Tümosan satılmakta ve buradaki erkunt bayi kapandı gitti 1 kaçtane erkunt var ve her köydede birçok Tümosan var, konfor olarak gösteriş olarak erkunt üstün ona sözümüz yok ancak çekiş konusunda sıkıntılı tümosanda çekiş olarak çok iyi ama konfor bakımından eksikleri olabilir,şuan için Türkiyedeki ilk yerli 115-125hplik 16walf traktörü tümosan üretti ve gelecekte tank motoru projesi,teleskobik yükleyici,forklif ve pamuk biçerdöveri gibi projelerle üretim yapacak,erkunt bir döküm fabrikası mf 265-285slerin ve steyrların arka taraflarına bir göz gezdirin Erkunt Ankara yazar döküm çünkü onlara aittir hattatta aynı şekil bir döküm fabrikasıdır ancak valtrayı taklit ediyor ve projesi yabancılara ait oyüzden nh gibi montajı burda yapılana yerli denemez ve bu Türk firmalarından</p><p>hattat ve erkunt çekiş bakımından bana göre sıkıntılı firmalar konfor olarak erkunt çok iyi ancak %30 yakıt tasarrufuna ister noter onayı versin ne verirse versin denen di ve görüldü Tümosanın 5270 bahçecisiyle erkuntun 80.4bahçecisi 750devirde balya makinasınıda çeviremedi 540a aldı Tümosan ise 750de çok rahat çevirdi,pulverizatörde kapıştılar Erkunt saatte 10litre Tümosan ise 6litre yaktı bunun tam tersi olması beklenirken sonuç böyle oyüzden bilip bilmeden kimsenin malını kötülemeyelim hepsi birer Türk firması ülkemiz açısından değerli biz onlara destek çıkalım derken birini kötüleyip diğerini övelim derken iyice ortalığı karıştırmayalım herkesin malıda kendine güzeldir şimdi 25yaş üzeri traktörlerde toplanacak o zaman çiftçi yerliye teşvik edilecek...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jrkeag, post: 733690, member: 9329"] [b]Ynt: Erkunt powershıft[/b] Tümosanlara ikide bir bölünüyor diyip duruyorsunuz 1-2tane traktör kullanmasını bilmeyen dangalağın oluşturduğu hatayı siz fabrika hatası olarak adlandırıyorsunuz olabilir onada sözümüz yok ancak ben birtane 8105in bölündüğünü görmedim öyle bişey olsa herkesin traktörü bölünürdü Tümosan traktör satmak için yalvarıyo diyen arkadaş hiçte yalvarmıyor bulunduğum yerde hergün 1adet Tümosan satılmakta ve buradaki erkunt bayi kapandı gitti 1 kaçtane erkunt var ve her köydede birçok Tümosan var, konfor olarak gösteriş olarak erkunt üstün ona sözümüz yok ancak çekiş konusunda sıkıntılı tümosanda çekiş olarak çok iyi ama konfor bakımından eksikleri olabilir,şuan için Türkiyedeki ilk yerli 115-125hplik 16walf traktörü tümosan üretti ve gelecekte tank motoru projesi,teleskobik yükleyici,forklif ve pamuk biçerdöveri gibi projelerle üretim yapacak,erkunt bir döküm fabrikası mf 265-285slerin ve steyrların arka taraflarına bir göz gezdirin Erkunt Ankara yazar döküm çünkü onlara aittir hattatta aynı şekil bir döküm fabrikasıdır ancak valtrayı taklit ediyor ve projesi yabancılara ait oyüzden nh gibi montajı burda yapılana yerli denemez ve bu Türk firmalarından hattat ve erkunt çekiş bakımından bana göre sıkıntılı firmalar konfor olarak erkunt çok iyi ancak %30 yakıt tasarrufuna ister noter onayı versin ne verirse versin denen di ve görüldü Tümosanın 5270 bahçecisiyle erkuntun 80.4bahçecisi 750devirde balya makinasınıda çeviremedi 540a aldı Tümosan ise 750de çok rahat çevirdi,pulverizatörde kapıştılar Erkunt saatte 10litre Tümosan ise 6litre yaktı bunun tam tersi olması beklenirken sonuç böyle oyüzden bilip bilmeden kimsenin malını kötülemeyelim hepsi birer Türk firması ülkemiz açısından değerli biz onlara destek çıkalım derken birini kötüleyip diğerini övelim derken iyice ortalığı karıştırmayalım herkesin malıda kendine güzeldir şimdi 25yaş üzeri traktörlerde toplanacak o zaman çiftçi yerliye teşvik edilecek... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Erkunt powershıft
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt