PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt sahipleri sizce erkunt traktorleri nasil yeterince kaliteli ve guclumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 144893" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: erkunt sahipleri sizce erkunt traktorleri nasil yeterince kaliteli ve guclumu</strong></p><p></p><p>ben erkunt kötü demedim yanlış anlaşılmış.traktör güzel ben genel olarak fabrika bayi ilişkisi traktör satışlarını etkiliyor.çünkü bayi sadece satmayı düşünüyor.fabrikada servise işi atıyor.sen arada kalıyorsun.tüm modeller için geçerli birçok bayi kapandı.sadece senelik olarak açılıyorlar.fabrika öncelikle çiftçiye deger vermeli bayi dürüst davranmalı servis güvenilir ve kaliteli olmalı fabrika malının arkasında olmalı bayi çiftçiyi kar amaçlı görmemeli. kar yapmalı tabii ama hakkıyla ayakda kalması için bayi çiftçiye nekadar dürüst davranırsa satışı okadar artar bu bir gerçek.kırıkkaleden aldım erkuntu güzel bir traktör.bu anlattıklarım tüm üretici satıcı için geçerli.bu gün sorunlu çıkan birçok sıfır marka tarktör var çevremde çok ünlü ve yaygın markalar ne bayi ilgileniyor.ülke traktör çöplüğüne dödü.önüne gelen traktör ithal ediyor ben karşıyım ithallere özellikle asya kökenli olanlara bir ara kiotu geldi carrao geldi hint kökenli jondere iranlı mf alanlar bin bişman herşeyde dürüstlük ve güvenirlik önemli.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 144893, member: 988"] [b]Ynt: erkunt sahipleri sizce erkunt traktorleri nasil yeterince kaliteli ve guclumu[/b] ben erkunt kötü demedim yanlış anlaşılmış.traktör güzel ben genel olarak fabrika bayi ilişkisi traktör satışlarını etkiliyor.çünkü bayi sadece satmayı düşünüyor.fabrikada servise işi atıyor.sen arada kalıyorsun.tüm modeller için geçerli birçok bayi kapandı.sadece senelik olarak açılıyorlar.fabrika öncelikle çiftçiye deger vermeli bayi dürüst davranmalı servis güvenilir ve kaliteli olmalı fabrika malının arkasında olmalı bayi çiftçiyi kar amaçlı görmemeli. kar yapmalı tabii ama hakkıyla ayakda kalması için bayi çiftçiye nekadar dürüst davranırsa satışı okadar artar bu bir gerçek.kırıkkaleden aldım erkuntu güzel bir traktör.bu anlattıklarım tüm üretici satıcı için geçerli.bu gün sorunlu çıkan birçok sıfır marka tarktör var çevremde çok ünlü ve yaygın markalar ne bayi ilgileniyor.ülke traktör çöplüğüne dödü.önüne gelen traktör ithal ediyor ben karşıyım ithallere özellikle asya kökenli olanlara bir ara kiotu geldi carrao geldi hint kökenli jondere iranlı mf alanlar bin bişman herşeyde dürüstlük ve güvenirlik önemli. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
erkunt sahipleri sizce erkunt traktorleri nasil yeterince kaliteli ve guclumu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt